Ta’ med OFF bag baren

Odense International Film Festival og Bar Rar inviterer til en utraditionel film-aften på bar med skønne cocktails og godt selskab. Onsdag d. 17. maj kl. 20 på Bar Rar, Dronningensgade 2 B, 5000 Odense C – entre 80 kr.

 

En Cocktail-bar indeholder ofte en blanding af hygge, nye smagsoplevelser, starten på en god bytur, gode snakke og en afbalanceret atmosfære. Men det er ikke alle, der ser de små ting, som foregår i krogene; lægger mærke til de små detaljer som valg af glas til den enkelte cocktail eller det første møde med bartenderen. Hvad er det egentlig, de laver på den anden side af baren, og hvilke tanker går igennem tenderens hoved når der er fuld fart på?

 

Hannibal Struckmann

Efter utallige snakke om indretning, atmosfærer, bartendere og cocktails fik vi idéen om at give gæsterne et indblik i hvad der egentlig foregår på den anden side af baren, for en cocktailbar er meget mere end et par barstole og nogle driks. Vi glæder os vildt meget til at invitere folk ind og se film på en helt anderledes måde, og vi håber publikum får et indblik i cocktailkulturen og forhåbentlig lidt stof til eftertanke næste gang de træder ind af døren.

 

Aftenens film er den medrivende dokumentarfilm Hey Bartender fra 2013 instrueret af Douglas Tirola, der fortæller historien om cocktailens comeback og bartenderens genfødsel i New York. Filmen bliver denne aften vist på byens hyggelige bar – Bar Rar – på en særlig opbygget installation af gamle billedrørsskærme, så der kan nydes film ved alle borde sammen med de veltillavede drinks. Det bliver helt sikkert en ganske særlig aften!

 

Festivalleder Birgitte Weinberger:

”Forvent det uventede har i flere år vores OFFs motto. Vi ønsker at vise vores nysgerrige publikum noget anderledes. Film der rykker ved os, rører os, forarger os, provokerer og overrasker. Når vi d. 17. maj tager på bar, er det mere selve filmoplevelsen, der er anderledes og overraskende, da vi skal sidde ved borde med små billedrørsskærme og se film og drikke drinks. Det bliver helt sikkert en sjov aften, og det er så skønt, at byens aktører har lyst til at lege med og skabe sjove og anderledes oplevelser i Odense.”

 

Billetbestilling: http://www.filmfestival.dk/programme/med-off17-bag-baren/