KAN DU LAVE ET COMPUTERSPIL PÅ KUN 48 TIMER?

Vi elsker spil og gode historier, og derfor præsenterer vi igen i år – GameJam – hvor vi har sørget for de perfekte rammer for dig, til at føre din bedste spil-idé ud i livet. Vi inviterer de sejeste spiludviklere til Odense, og lægger os virkelig i selen for at skabe et brag af en spilbegivenhed.

Er du spiludvikler – programmør, designer, grafiker eller en skarp historiefortæller – så kom og vær med til at udvikle spil til GameJam.

Deltagerne mødes i et fælles forum, hvor de over 48 timer, skal arbejde sammen i en sjov og intens atmosfære fyldt med kreativitet og innovation, med ét mål – at skabe den fedeste interaktive fortælling.

Vi sørger for de perfekte rammer på Den Fynske Spilfabrik; lækre lokaler, hvor du kan sætte dit grej op, og sammen med et team på 3-4 personer og dykke ned i et fedt projekt med udgangspunkt i et tema eller benspænd, som vi stiller dagen før vi starter.

GameJam vil finde sted fra onsdag d. 30. august og slutter morgenen fredag d. 1. september. Når de møder, vil deltagerne blive inddelt i hold.

Der vil være et sted hvor du kan smide din sovepose, hvis du får brug for det, og vi sørger for al forplejning undervejs, sådan at fokus kan være hundrede procent på at nå så langt som muligt på den korte tid.

Når de 48 timer er gået, vil der være mulighed for at prøve spillene og kåre det bedste spil til GameJam Awards på filmfestivalen i Odense, fredag d. 1. september i teater 95b. Juryen vil blive offentliggjort i løbet af sommeren.

Sidste frist for tilmelding er d. 21. august!