PLAYOFF

Odense International Film Festival præsenterer PLAYOFF: en nyskabende begivenhed i internationalt format; en bred, innovativ gaming-begivenhed, der bliver den første af sin slags i Europa.

PLAYOFF er resultatet af vores bestræbelser på i enhver henseende at udvise visionær tankegang, at holde os åbne for nye, anderledes idéer og mindset. PLAYOFF er projekter, der ikke blot er kulturelt nyskabende, og til gavn for en hastigt voksende fanskare af såvel, børn, unge og voksne; det er tillige for den nysgerrige novice og for den, der tør kaste sig ud i et kreativt, legende, ukendt univers med et åbent hjerte og sind.

Spil har en stor tilknytning til filmbranchen, og gaming, computerspil og nye teknologier som Virtual Reality og Augmented Reality er områder i voldsom vækst.

 

Vi vil introducere PLAYOFF som de første seriøse skridt i retning af at udvikle gaming som kunst og erhverv, ikke kun på Fyn, men i hele Danmark. Spil er en kunstart præcis som filmen, og en kulturel milliardindustri i hastigt stigende vækst.