Filmproduktion på 48 timer? Inspirerende ideer? Storslået kreativitet?
Velkommen til PlayOFF konkurrence, for alle, som har lyst til at deltage!

PlayOFF er OFFs konkurrence for alle, som går rundt med en filmmager i maven. Legen er en stor del af denne konkurrence, hvor deltagerne melder sig til fra hele verden. Der er ingen krav til hverken erfaring eller udstyr – det hele handler om at være kreativ under tidspres. Både professionelle og amatører kan deltage.

Konkurrencen finder sted fra fredag til søndag i weekenden før festivalen. På de 48 timer skal deltagerne lave en film med en længde på max. 3 minutter, som under festivalugen vil blive bedømt af en special-sammensat jury. For at det ikke skal være alt for nemt, skal filmene laves ud fra et tema og indeholde et bestemt element, som først offentliggøres ved konkurrencens start. En 1., 2. og 3. plads vil blive kåret til OFF Awards.

PlayOFF-temaet 2014: Lys. Det hemmelige element var: Glas.

PlayOFF-temaet 2013: Skift. Det hemmelige element 2013 var: Pind.

PlayOFF-temaet 2012: Blindhed. Det hemmelige element 2012 var en lyd: Lyden af en klokke.


Mere om konkurrencen

Odense International Film Festival inviterer til vores store filmkonkurrence PlayOFF. I weekenden op til årets festival blander vi kreativitet med leg og lader jer finde på nogle sjove, spændende, uhyggelige eller frække film. Finder du udfordringen i at være produktiv og kreativ under tidspres pirrende, så er PlayOFF noget for dig.

Konceptet
Konceptet er enkelt: Du skal lave en film på 48 timer med en varighed på maks. tre minutter ud fra et overordnet tema og et element, der skal indgå i filmen. Tema og element bliver bestemt af OFF, men resten bestemmer du selv.

Jury
OFF giver dig muligheden for at få din kortfilm bedømt af vores jury, hvilket vil blive annonceret når vi kommer nærmere festivalen.

Alle indsendte film får feedback fra juryen og vinderfilmen vil blive vist til den store prisoverrækkelse OFF Awards. Vinderfilmene på 1., 2. og 3. pladsen vil desuden vises på OFFs hjemmeside, Facebook og YouTube-kanal efter filmfestivalen.

Husk reglerne:
– Filmen skal produceres på 48 timer
– Filmen skal være færdig og uploaded på YouTube.com senest kl. 12.00 søndag før festivalen
– Filmen skal have en varighed på max. 3 minutter
– Filmen skal have et fastlagt tema og der skal indgå et bestemt element, som først afsløres ved konkurrencens start
– Hvis temaet eller de andre betingelser ikke er opfyldt, kan filmen ikke bedømmes
– Formen er fri, og bolden er givet op til kreativ udfoldelse med filmmediet
– Der er ingen krav til udstyr. Alt er tilladt – fra mobiltelefon til professionelt udstyr

Tilmelding
Online tilmelding via formular der offentliggøres her på siden.
Efter tilmelding vil du få en email med uddybende detaljer. Når du har tilmeldt dig via tilmeldingsformularen på hjemmesiden, vil du modtage en kvittering fra PlayOFF. Du vil også modtage en mail med deltagernummer.

Har du spørgsmål til reglerne eller andet? Så skriv endelig til PlayOFF på filmfestival@odense.dk

Vi glæder os til at modtage din kortfilm!