Birgitte Weinberger overtog i 2009 posten som festivalleder for Odense International Film Festival. Dette blev startskuddet til en gennemgående revision af festivalens indhold og image, og vi er siden gået benhårdt efter vores mål. OFF vil være en international filmbegivenhed med stor gennemslagskraft overfor publikum, filmbranchen og pressen. Vi ønsker at tilfredsstille vores publikums lyst og længsel efter koncentreret kultur. Vi vil være en smeltedigel for talent, kreativitet og kvalitet. Et kunstnerisk frirum med vovede eksperimenter og sikre fuldtræffere. Vi vil være en kulturbegivenhed båret af kærlighed, hvor oplevelse og oplysning går hånd i hånd – og vi er kommet langt.

OFF er det uventede, det overraskende. OFF er udsigt til verden og indsigt i sig i selv. Et frikvarter fra den grå hverdag, hvor pligt bliver til lyst. Lyst til mere. Lyst til nyt.

Danmarks ældste filmfestival udvikler sig hurtigt og efter planen, men heldigvis er potentialet stadig stort og endnu ikke fuldt udfoldet.

Kontakt Birgitte på bsw@odense.dk