Pitch Me Baby – one more time!

Idékonkurrence for filmskabere – live!

Danske Filminstruktører og Danske Dramatikere sætter to arbejdslegater på i alt 50.000 kr. på højkant til den der mest overbevisende kan pitche sin idé til en kortfilm foran en jury og ikke mindst publikum. Live-pitch. Stemningen bliver intens, når deltagerne på scenen, badet i projektørlys, får bare 5 minutter til at overbevise jury og publikum om, at netop deres idé er den bedste. Juryen har derefter 15 minutter til at grille deltagerne med en byge af skarpe spørgsmål.

Der er lukken for tilmelding til Pitch Me Baby 2017. Deadline for tilmelding var tirsdag den 1. august kl. 12.00

Igen i år deler vi ”Pitch me Baby”-prisen i to:

  • En 1. præmie på 35.000 kr.
  • En 2. præmie på 15.000 kr.

De seneste år har konkurrencefeltet været meget stærkt, og det har været svært at vælge én enkelt pitch, der skulle støttes. Da vi forventer det samme stærke felt i år, ønsker vi også at honorere andenpladsen med en pris.

For at deltage i konkurrencen, skal man tilmelde sig via tilmeldingsformularen nederst på denne side.

Ud af de tilmeldte ideer udvælges 8 pitchere, som kommer på scenen og skal pitche deres kortfilmidé til den knivskarpe jury. Konkurrencen er åben for publikum og afholdes under selve Odense International Film Festival.

Vinderen af Pitch Me Baby afsløres lørdag aften til OFF Awards og på hjemmesiden.

Kom og vær publikum, oplev den intense stemning, hep på dine favoritter og stil selv spørgsmål til deltagerne undervejs. Pitching er en nervepirrende her-og-nu oplevelse, hvor alt kan ske!

Vigtigt: Der er gratis adgang til live-pitch’en. Alt foregår på dansk. Konkurrencen afholdes torsdag d. 31. august ca. kl. 13-17 på Teater Momentum, Filosofgangen 19, 5000 Odense C. Publikumsadgang er via Ny Vestergade 18, 5000 Odense C.