Ikke rigtigt voksen, ikke rigtigt børn

Som ung voksen er hele festivalen åben for dig, og vi har mange interessante programmer og workshops som I kan tage til, og glem ikke at vores U markerede programmer er for alle unge over 14 år.

Bestil billetter og reserver plads til forevisningerne på hjemmesiden. Det foregår efter først-til-mølle-princippet, så skynd dig!


Fokusprogrammer

Fokus er festivalens temaprogram, hvor vi retter blikket mod forskellige område i den store filmverden. Her møder du filmskabere, eksperter og entusiaster i optakt til filmene. I samarbejde med vores kunstneriske profil sammensætter vi et interessant program, med udgangspunkt i et samlet tema. Se frem til spændende debatter, præsentationer og mennesker specielt for unge og unge-voksne.

 


WORKSHOPS

NYE MEDIER PÅ KRYDS & TVÆRS

Tirsdag den 29. august til fredag den 1. september på Mediemuseet

Hver dag kl. 10.00-11.30, torsdag dog kl.12.00-13.30.

Angry Birds går til filmen, og Harry Potter er for længst blevet bygget i Lego, men hvad betyder det, at medierne blander sig sammen, og hvordan er nutidens medier sammenlignet med fortidens? Mediemuseets undervisningsforløb sætter fokus på sammensmeltningen af spil, tv og andre medier og engagerer eleverne i et sjovt og anderledes forløb med quizzer og diskussioner med det formål at sætte nutidens brogede mediebillede i perspektiv. Forløbet kan kombineres med et besøg i MedieMixeren, hvor eleverne kan lave chroma-key optagelser, blive interviewet af kendte tv-værter og arbejde med lydeffekter og -optagelse i lydstudiet.

Varighed: 90 min. Besøg i MedieMixeren ligger ud over forløbets varighed og bedes oplyses ved booking.
Deltagerantal: max. 30

BOOKING er nødvendig via OFFs sekretariat. Ring: 65512837 eller skriv: filmfestival@odense.dk