Ikke rigtigt voksen, ikke rigtigt børn

Som ung voksen er hele festivalen åben for dig, og vi har mange interessante programmer og workshops som I kan tage til, og glem ikke at vores U markerede programmer er for alle unge over 14 år.

Bestil billetter og reserver plads til forevisningerne på hjemmesiden. Det foregår efter først-til-mølle-princippet, så skynd dig!


OFF2UNI – Fremtidens forskning

Syddansk Universitet (SDU) er med sine 26.000 indskrevne studerende Danmarks tredjestørste universitet. Størstedelen af campus ligger i Odense, og et samarbejde med byens videnshøjbor synes oplagt – da viden også formidles gennem levende billeder og historiefortælling. Vi inviterer derfor forskere fra SDU til OFF for at fortælle om deres forskning med udgangspunkt i en film, der har haft betydning for deres faglige virke.

Kom og lyt til nogle spændende fordrag af nogle af Danmarks bedste forskere, i forbindelse med en god film. Det kan være du finder inspiration til dit fremtidige studie.
ung


Fokusprogrammer

Fokus er festivalens temaprogram, hvor vi retter blikket mod forskellige område i den store filmverden. Her møder du filmskabere, eksperter og entusiaster i optakt til filmene. I samarbejde med vores kunstneriske profil sammensætter vi et interessant program, med udgangspunkt i et samlet tema. Se frem til spændende debatter, præsentationer og mennesker specielt for unge og unge-voksne.

 


WORKSHOPS

NYE MEDIER PÅ KRYDS & TVÆRS. 8. klasse og opefter

Tirsdag den 30. august til fredag den 2. september på Mediemuseet

Hver dag kl. 10.00-11.30, torsdag dog kl.12.00-13.30.

Mediemuseets undervisningsforløb sætter fokus på tværmedialitet og engagerer eleverne i et sjovt og anderledes forløb, der også forholder sig til spil og interaktive fortællinger. Forløbet kan kombineres med et besøg i MedieMixeren, hvor eleverne kan lave chroma-key optagelser, blive interviewet af kendte tv-værter og arbejde med lydeffekter og -optagelse i lydstudiet.

Varighed: 90 min. Besøg i MedieMixeren ligger ud over forløbets varighed og bedes oplyses ved booking.

SKRIV EN FILM: En introduktion til arbejdet med idé og manuskript.

Mandag den 29. august til fredag den 2. september

Hver dag kl. 10.00-14.00

Hvad er en idé? Hvordan bliver en idé til et manuskript? Hvordan foregår samarbejdet mellem manuskriptforfatter og instruktør? Hvad er dramaturgi, og hvordan skal man bruge den? Hvad er plot, og hvad er det, der ikke er plot? Er film altid en historie? Med eksempler fra egne og andres film vil Eini Carina, manuskriptforfatter og vinder af Danske Dramatikeres Talentpris 2014, give en personlig indføring i, hvordan man kan gå til manuskriptskrivning og idéudvikling.