JUNIOR – For unge fra 7. til og med 9. klasse – fra 14 år og op

Hver dag i uge 35 har OFF sørget for store filmoplevelser i høj kvalitet og vi har masser af film og filmpakker til de ældste klassetrin.

Der vises herlige animationer, klassikere og nye guldkorn, som skaber store fællesoplevelser for de teenagere og unge voksne. Vi byder både på nye og gamle film, som alle rører og rammer.

For de ældste klasser er der i år masser af kortfilm, som er egnet til unge. Disse film er markeret med et i programmet.

 

FILM FOR UNGE 14 +

Hver dag kl. ca. 9, 11 og 13 mandag til fredag vises der programmer med kortfilm, som er særligt velegnede til teenagere og unge voksne. Disse filmpakker er markeret med U i programmet.

Book billetter via programoversigten

Pladsreservation nødvendig

For de ældste klasser har vi desuden et udvalg af workshops og arrangementer, som ikke bare er sjove, men også fagligt stærke.

 

Book billet nu – det hele er gratis og til jer!

Photo 1 Still_01_-_photo_by_Sine_Vadstrup_Brooker_-_MUKWANO_

Fra filmen Mukwano

Vær klar, når vi til sommer åbner for skoler og institutioner i vores billetsystem. Det eneste I skal gøre, er at vælge den filmpakke eller event i programoversigten, som I gerne vil deltage i, klikke på den – og herefter klikke på billetikonet i højre hjørne. Husk at vælge ‘Gruppebillet’ for at kunne bestille flere end fire billetter.

Tøv ikke med at ringe på 65512837, eller e-maile til os på filmfestival@odense.dk.

Vi glæder os til at ser jer! <3


WORKSHOPS

BOOKING til workshops er nødvendig via OFFs sekretariat. Ring: 65512837 eller skriv: filmfestival@odense.dk

 

NYE MEDIER PÅ KRYDS & TVÆRS

Tirsdag den 29. august til fredag den 1. september på Mediemuseet

Hver dag kl. 10.00-11.30, torsdag dog kl.12.00-13.30.

Angry Birds går til filmen, og Harry Potter er for længst blevet bygget i Lego, men hvad betyder det, at medierne blander sig sammen, og hvordan er nutidens medier sammenlignet med fortidens? Mediemuseets undervisningsforløb sætter fokus på sammensmeltningen af spil, tv og andre medier og engagerer eleverne i et sjovt og anderledes forløb med quizzer og diskussioner med det formål at sætte nutidens brogede mediebillede i perspektiv. Forløbet kan kombineres med et besøg i MedieMixeren, hvor eleverne kan lave chroma-key optagelser, blive interviewet af kendte tv-værter og arbejde med lydeffekter og -optagelse i lydstudiet.

Varighed: 90 min. Besøg i MedieMixeren ligger ud over forløbets varighed og bedes oplyses ved booking.
Deltagerantal: max. 30

 

Lav din egen mashup-video!

For udskolingsklasser fra filmprofilskolerne

30. august fra 9-15 på HF & VUC FYN Odense, Kottesgade 6-8, 5000 Odense C

Computerspil og e-Sport bliver en større og større del af vores fritid og mediekultur. Men tænker de unge mennesker over fortællingerne i den virtuelle verden, når modstanderen nedkæmpes og sejrens ære er i sigte? I denne workshop er der fokus på dramaturgi i computerspil og gennem dekonstruktion og rekonstruktion af videoklip fra computerspil, også kaldet mashup-video, kan man skabe mere udbyggede og spændende handlingsforløb ved bevidst at arbejde med dramaturgiske elementer. Der vil blive lagt stor vægt på processen helt fra idéskabelse, udvælgelse af videoklip og redigering af endelig mashup-video.

Der vil være både en spiludvikler, mediefagslærere og HF e-Sportkursister til stede på dagen klar til at hjælpe workshop-deltagerne, så den eneste forudsætning for at deltage i workshoppen er lysten til, at lave sin egen mashup-video med afsæt i computerspil. Eleverne skal selv medbringe en bærbar pc, mac eller iPad med et videoredigeringsprogram (f.eks. Windows Movie Maker, iMovie eller lignende).