OFF JUNIOR – For unge fra 7. til og med 9. klasse – fra 14 år og op

Hver dag i uge 35 har OFF sørget for store filmoplevelser i høj kvalitet og vi har masser af film og filmpakker til de ældste klassetrin.

Der vises herlige animationer, klassikere og nye guldkorn, som skaber store fællesoplevelser for de teenagere og unge voksne. Vi byder både på nye og gamle film, som alle rører og rammer.

For de ældste klasser er der i år masser af kortfilm, som er egnet til unge. Disse film er markeret med et i programmet.

 

FILM FOR UNGE 14 +

Hver dag kl. ca. 9, 11 og 13 mandag til fredag vises der programmer med kortfilm, som er særligt velegnede til teenagere og unge voksne. Disse filmpakker er markeret med U i programmet.

Book billetter på hjemmsiden.

Pladsreservation nødvendig

For de ældste klasser har vi desuden et udvalg af workshops og arrangementer, som ikke bare er sjove, men også fagligt stærke.

 

Book billet nu – det hele er gratis og til jer!

Photo 1 Still_01_-_photo_by_Sine_Vadstrup_Brooker_-_MUKWANO_
F
ra filmen Mukwano

Vær klar, når vi til sommer åbner for skoler og institutioner i vores billetsystem. Det eneste I skal gøre, er at vælge den filmpakke eller event i programoversigten, som I gerne vil deltage i, klikke på den – og herefter klikke på billetikonet i højre hjørne. For at bestille til større grupper, skal I kontakte OFF og få en kode til bestilling af gruppebilletter.

Tøv ikke med at ringe på 65512837, eller maile til os på filmfestival@odense.dk.

Vi glæder os til at ser jer! <3