HVERT ÅR TILBYDER OFF EN RÆKKE SPÆNDENDE OG UDFORDRENDE WORKSHOPS TIL SKOLEKLASSER SAMT GYMNASIEKLASSER.

Pladsreservation på forhånd er nødvendig til alle workshops. For at reservere plads; ring på telefon 6551 2837 eller skriv til filmfestival@odense.dk. VIGTIGT! Vi oplever hvert år stor interesse for vores workshops, og vi har desværre ikke har mulighed for at tilgodese alle forespørgsler. For at nå så bredt ud som muligt, modtager vi reservationer fra to (forskellige) klasser per skole til to forskellige workshops. Disse to pladser uddeles efter først-til-mølle-princippet. Vi skriver alle forespørgsler på workshops, vi ikke kan imødekomme, op på en venteliste og eventuelle restpladser uddeles 20. juli til dem på ventelisten.

Se alle vores Workshops nedenfor

_DSC2899

WORKSHOPS

BOOKING til workshops er nødvendig via OFFs sekretariat. Ring: 65512837 eller skriv: filmfestival@odense.dk

 

NYE MEDIER PÅ KRYDS & TVÆRS

Tirsdag den 29. august til fredag den 1. september på Mediemuseet

Hver dag kl. 10.00-11.30, torsdag dog kl.12.00-13.30.

Angry Birds går til filmen, og Harry Potter er for længst blevet bygget i Lego, men hvad betyder det, at medierne blander sig sammen, og hvordan er nutidens medier sammenlignet med fortidens? Mediemuseets undervisningsforløb sætter fokus på sammensmeltningen af spil, tv og andre medier og engagerer eleverne i et sjovt og anderledes forløb med quizzer og diskussioner med det formål at sætte nutidens brogede mediebillede i perspektiv. Forløbet kan kombineres med et besøg i MedieMixeren, hvor eleverne kan lave chroma-key optagelser, blive interviewet af kendte tv-værter og arbejde med lydeffekter og -optagelse i lydstudiet.

Varighed: 90 min. Besøg i MedieMixeren ligger ud over forløbets varighed og bedes oplyses ved booking.
Deltagerantal: max. 30

 

Lav din egen mashup-video!

For udskolingsklasser fra filmprofilskolerne

30. august fra 9-15 på HF & VUC FYN Odense, Kottesgade 6-8, 5000 Odense C

Computerspil og e-Sport bliver en større og større del af vores fritid og mediekultur. Men tænker de unge mennesker over fortællingerne i den virtuelle verden, når modstanderen nedkæmpes og sejrens ære er i sigte? I denne workshop er der fokus på dramaturgi i computerspil og gennem dekonstruktion og rekonstruktion af videoklip fra computerspil, også kaldet mashup-video, kan man skabe mere udbyggede og spændende handlingsforløb ved bevidst at arbejde med dramaturgiske elementer. Der vil blive lagt stor vægt på processen helt fra idéskabelse, udvælgelse af videoklip og redigering af endelig mashup-video.

 

Der vil være både en spiludvikler, mediefagslærere og HF e-Sportkursister til stede på dagen klar til at hjælpe workshop-deltagerne, så den eneste forudsætning for at deltage i workshoppen er lysten til, at lave sin egen mashup-video med afsæt i computerspil. Eleverne skal selv medbringe en bærbar pc, mac eller iPad med et videoredigeringsprogram (f.eks. Windows Movie Maker, iMovie eller lignende).