JUNIOR – For drenge og piger fra 4. til og med 6. klasse

Hver dag i uge 35 sørger OFF for store filmoplevelser i høj kvalitet. Vi har mange film og filmpakker til alle de forskellige alderstrin, og også noget der passer lige til jer.

Der vises herlige animationer, klassikere og nye guldkorn, som skaber store fællesoplevelser for børn og unge. Vi byder både på nye og gamle film, som alle rører og rammer.

Book billet nu – det hele er gratis og til jer!

Vær klar, når vi til sommer åbner for skoler og institutioner i vores billetsystem. Det eneste I skal gøre, er at vælge den filmpakke eller event i programoversigten, som I gerne vil deltage i, klikke på den – og herefter klikke på billetikonet i højre hjørne. Husk at vælge ‘Gruppebillet’ for at kunne bestille flere end fire billetter.

Tøv ikke med at ringe på 65512837, eller e-maile til os på filmfestival@odense.dk.

Vi glæder os til at ser jer! <3

 


WORKSHOPS

BOOKING til workshops er nødvendig via OFFs sekretariat. Ring: 65512837 eller skriv: filmfestival@odense.dk

NYE MEDIER PÅ KRYDS & TVÆRS

Tirsdag den 29. august til fredag den 1. september på Mediemuseet

Hver dag kl. 10.00-11.30, torsdag dog kl.12.00-13.30.

Angry Birds går til filmen, og Harry Potter er for længst blevet bygget i Lego, men hvad betyder det, at medierne blander sig sammen, og hvordan er nutidens medier sammenlignet med fortidens? Mediemuseets undervisningsforløb sætter fokus på sammensmeltningen af spil, tv og andre medier og engagerer eleverne i et sjovt og anderledes forløb med quizzer og diskussioner med det formål at sætte nutidens brogede mediebillede i perspektiv. Forløbet kan kombineres med et besøg i MedieMixeren, hvor eleverne kan lave chroma-key optagelser, blive interviewet af kendte tv-værter og arbejde med lydeffekter og -optagelse i lydstudiet.

Varighed: 90 min. Besøg i MedieMixeren ligger ud over forløbets varighed og bedes oplyses ved booking.
Deltagerantal: max. 30

 

 rundvisning