OFF JUNIOR – For drenge og piger fra 4. til og med 6. klasse

Hver dag i uge 35 sørger OFF for store filmoplevelser i høj kvalitet. Vi har mange film og filmpakker til alle de forskellige alderstrin, og også noget der passer lige til jer.

Der vises herlige animationer, klassikere og nye guldkorn, som skaber store fællesoplevelser for børn og unge. Vi byder både på nye og gamle film, som alle rører og rammer.

Book billet nu – det hele er gratis og til jer!

Vær klar, når vi til sommer åbner for skoler og institutioner i vores billetsystem. Det eneste I skal gøre, er at vælge den filmpakke eller event i programoversigten, som I gerne vil deltage i, klikke på den – og herefter klikke på billetikonet i højre hjørne. For at bestille til større grupper, skal I kontakte OFF og få en kode til bestilling af gruppebilletter.

Tøv ikke med at ringe på 65512837, eller maile til os på filmfestival@odense.dk.

Vi glæder os til at ser jer! <3

 


WORKSHOPS

AT REJSE ER AT MØDES: Lav film på Danmarks Jernbanemuseum

Mandag den 28. august til fredag den 3. september på Danmarks Jernbanemuseum
Formiddag (8.30-11.30) 4. – 6. klassetrin.

Eleverne udarbejder i mindre grupper manuskript til “mødet i kupéen,” inden de filmer og optager de udarbejdede scener. Herefter redigeres råmateriale til kortfilm. Eleverne anvender smartphones eller iPads til deres optagelser og benytter værktøjer fra Skoletube til redigering. Undervisnings- og udviklingsansvarlig på Danmarks Jernbanemuseum, Lise Stadelund og konsulent fra LærIt, Peter Leth guider og vejleder eleverne i processen fra manuskript til det færdige produkt.


rundvisning

Pladsreservation er påkrævet. Bestil på telefon 65512837