Odense International Film Festival er stolte over at kunne præsentere et stærkt og fantasifyldt tilbud til børn og unge. Workshops, foredrag og korte film i lange baner.

Rigtig mange af vores tilbud er velegnede til det yngre publikum og i undervisningssammenhæng. Fra 3 år og opefter har vi rigtig gode tilbud, og det hele er gratis.

Som led i undervisningen i fx gymnasier og folkeskoler har I mulighed for at booke specielle skolevisninger tilrettelagt efter nærmere aftale med OFF. Kontakt os venligst for yderligere information på filmfestival@odense.dk. Find også undervisningsmateriale på vores hjemmeside til fri afbenyttelse.

Vi håber sådan, at I vil tage godt imod årets festival og benytte jer af vores mange tilbud. Læs mere om de mange muligheder her på vores hjemmeside og tøv ikke med at ringe til os. Vi vil rigtig gerne hjælpe med at finde det helt rigtige, specielt til jer!

Bestil plads i en fart og glæd jer…det gør vi!

 

BILLETBOOKING

Der skal bestilles billetter og reserveres plads til alle forevisninger og workshops. Det foregår efter først-til-mølle-princippet, så skynd dig!

Workshops reserveres ved at skrive eller ringe til os. Og der er rift om pladserne, så vent ikke for længe!

Billetter til filmvisninger bestilles via hjemmesiden. Klik på Programoversigt og klik på det program, du ønsker at bestille billetter til. Husk at vælge ‘Gruppebillet’ for at kunne bestille flere end fire billetter.

Hvis du har spørgsmål, ring: 6551 2837

Det er gratis, og husk, I skal være der 15 min. før programmet starter.