OFF17 HOVEDKONKURRENCEJURY

STINE MELDGAARD

STINE MELDGAARD

Stine Meldgaard har en bachelorgrad i nordiske studier fra Københavns Universitet. Siden 2014 har hun arbejdet som filmproducer ved Meta Film og har desuden produceret tv-fiktion i samarbejde med SAM Productions. Stine Meldgaard er medlem af netværk for europæiske producenter, EAVE.

CHRISTIAN TAFDRUP

CHRISTIAN TAFDRUP

Christian Tafdrup er uddannet skuespiller fra Den Danske Scenekunstskole i 2003 og har medvirket i adskillige danske film og serier. Sideløbende med karrieren som skuespiller har han instrueret kort- og novellefilm og debuterede i 2016 som spillefilmsinstruktør med det surrealistiske drama Forældre. Christian Tafdrups anden spillefilm, En frygtelig kvinde, premierer senere på året.

MARIJANA JANKOVIC

MARIJANA JANKOVIC

Marijana Jankovic er en dansk skuespiller, uddannet ved Skuespillerskolen ved Århus Teater i 2006. Hendes karriere omfatter arbejde på film- og tv-produktioner og teater i ind- og udland; blandt andet medvirkede hun i den oscarvindende kortfilm Helium (2013). Hun har arbejdet med Lars Von Trier på hans seneste film og er desuden begyndt selv at skrive og instruere.

OFF17 DEN DANSKE KONKURRENCEJURY

JEFFREY BOWERS

JEFFREY BOWERS

Amerikanske Jeffrey Bowers er programmør og seniorkurator hos den globale videotjeneste Vimeo. Han har tidligere programmeret for prominente, New York-baserede filmfestivaler og –arrangementer som Tribeca Film Festival og Rooftop Films.

PETER HARTON

PETER HARTON

Peter Harton er en dansk film- og reklamefilminstruktør, som debuterede inden for sidstnævnte genre i 2004. Seks år senere skiftede han reklamebranchen ud med DR2 som instruktør på den succesfulde satireserie ”Rytteriet”. Peter Harton har herefter primært arbejdet med tv-fiktion.

GUDRUN HASLE

GUDRUN HASLE

Den danske kunstner Gudrun Hasle dimitterede i 2008 fra Det Fynske Kunstakademi. Et af de væsentligste virkemidler i Gudrun Hasles værker er tekstsproget, som er blevet et særkende for hendes kunst. Hendes egen ordblindhed er et tilbagevendende kunstnerisk omdrejningspunkt.

OFF17 ANIMATIONSJURY

CLAUDIA BILLE STRÆDE

CLAUDIA BILLE STRÆDE

Claudia Bille Stræde er en dansk filminstruktør og illustrator. Hun tog afgangseksamen fra Den Danske Filmskole i 2014 og arbejder nu med mange aspekter af animationsgenren. Hendes seneste projekter afspejler en bevægelse mod et felt i vækst: dokumentariske animationsfilm.

TTOBIAS GUNDORFF BOESEN

TTOBIAS GUNDORFF BOESEN

Den danske instruktør Tobias Gundorff Boesen har erfaring fra både film- og reklamebranchen. Han afsluttede sin uddannelse på The Animation Workshop Denmark i 2010 og studerede senere live action-instruktion ved den alternative danske filmskole Super16. Tobias Gundorff Boesen arbejder for tiden på både animations- og live action-projekter.

JULIETTE VIGER

JULIETTE VIGER

Franske Juliette Viger arbejder som animationsfilmskaber og visuel kunstner. Hun er uddannet inden for karakteranimation ved The Animation Workshop i Viborg og arbejder netop nu på sin nyeste kortfilm, Sit.

OFF17 PITCH ME BABY JURY

SARA KOPPEL

SARA KOPPEL

Den prisvindende animator Sara Koppel har mere end 30 års erfaring i branchen og har både arbejdet med store, danske animationsfilm, reklamer og kortfilm. I 2002 startede hun sit eget animationsstudie, Koppel Animation.

JING HAASE

JING HAASE

Jing Haase arbejder som market manager hos filmfestivalen Nordisk Panorama, et centralt mødested for den nordiske kort-og dokumentarfilmbranche. I kraft af sin erfaring med kortfilm og især kortfilmsdistribution optræder hun jævnligt som jurymedlem og i paneler på festivaler og branchemarkeder over hele verden.

ANDERS REFN

ANDERS REFN

Anders Refn er uddannet fra instruktørlinjen ved Den Danske Filmskole i 1969. Han har arbejdet som både instruktør, klipper og konsulent på en lang række film- og tv-produktioner, herunder Guldpalmevinderen Dancer in the Dark (2000). Blandt et væld af priser har Anders Refn blandt andet modtaget prisen for bedste novellefilm ved OFF i 1999 samt en Æres-Bodil i 2004.

METTE HEENO

METTE HEENO

Danske Mette Heeno er uddannet fra manuskriptlinjen på Den Danske Filmskole i 2001. Hun har været manuskriptforfatter på alt fra kort - og spillefilm til store serielle tv-satsninger og er kvinden bag seerfavoritter som Lærkevej og Bedre skilt end aldrig.

MAJA DYEKJÆR

MAJA DYEKJÆR

Maja Dyekjær er cand.mag. i filmvidenskab og økonomi fra Københavns Universitet og har tidligere været ansat som lanceringschef på Det Danske Filminstitut og som producer på Nimbus Film. Maja Dyekjær har siden 2012 været producer og leder på Shortcut og etablerede i 2014 sit eget produktionsselskab Fago Film.