Tilmeldingen er lukket. Der sendes svar ud til alle i starten af uge 34

 

Idékonkurrence for filmskabere – live!

Danske Filminstruktører og Danske Dramatikere sætter to arbejdslegater på i alt 50.000 kr. på højkant til den der mest overbevisende kan pitche sin idé til en kortfilm foran en jury og ikke mindst publikum. Live-pitch. Stemningen bliver intens, når deltagerne på scenen, badet i projektørlys, får bare 5 minutter til at overbevise jury og publikum om, at netop deres idé er den bedste. Juryen har derefter 15 minutter til at grille deltagerne med en byge af skarpe spørgsmål. Deadline for tilmelding er fredag den 12. august kl. 12.00

Som noget nyt deler vi i år ”Pitch me Baby”-prisen i to:

  • En 1. præmie på 35.000 kr.
  • En 2. præmie på 15.000 kr.

De seneste år har konkurrencefeltet været meget stærkt, og det har været svært at vælge én enkelt pitch, der skulle støttes. Da vi forventer det samme stærke felt i år, ønsker vi også at honorere andenpladsen med en pris.

Odense Filmværksted tilbyder videreudviklingsstøtte til vinderen!

Som noget nyt, byder Odense Filmværksted ind med en pris til vinderpitchen. Det gør de ved at stille en fuld udstyrspakke til rådighed til videreudvikling af den bedste pitch til en kortfilm.

For at deltage i konkurrencen, skal man tilmelde sig via tilmeldingsformularen nederst på denne side.

Ud af de tilmeldte ideer udvælges 8 pitchere, som kommer på scenen og skal pitche deres kortfilmide til den knivskarpe jury. Konkurrencen er åben for publikum og afholdes under selve Odense International Film Festival.

Vinderen af Pitch Me Baby afsløres lørdag aften til OFF Awards og på hjemmesiden.

Kom og vær publikum, oplev den intense stemning, hep på dine favoritter og stil selv spørgsmål til deltagerne undervejs. Pitching er en nervepirrende her og nu oplevelse, hvor alt kan ske!

Vigtigt: Der er gratis adgang til live-pitch’en. Alt foregår på dansk. Konkurrencen afholdes torsdag d. 1. september kl. 13-17 på Teater Momentum, Filosofgangen 19, 5000 Odense C. Publikumsadgang er via Ny Vestergade 18, 5000 Odense C.

 

Se juryen til Pitch Me Baby her.

OFF16 Pitch me Baby jury

Offentliggøres senere