OFF JUNIOR – For unge fra 7. til og med 9. klasse – fra 14 år og op

Hver dag i uge 35 har OFF sørget for store filmoplevelser i høj kvalitet og vi har masser af film og filmpakker til de ældste klassetrin.

Der vises herlige animationer, klassikere og nye guldkorn, som skaber store fællesoplevelser for de teenagere og unge voksne. Vi byder både på nye og gamle film, som alle rører og rammer.

For de ældste klasser er der i år masser af kortfilm, som er egnet til unge. Disse film er markeret med et i programmet.

 

FILM FOR UNGE 14 +

Hver dag kl. ca. 9, 11 og 13 mandag til fredag vises der programmer med kortfilm, som er særligt velegnede til teenagere og unge voksne. Disse filmpakker er markeret med U i programmet.

Book billetter på hjemmsiden.

Pladsreservation nødvendig

For de ældste klasser har vi desuden et udvalg af workshops og arrangementer, som ikke bare er sjove, men også fagligt stærke.

 

Book billet nu – det hele er gratis og til jer!

Photo 1 Still_01_-_photo_by_Sine_Vadstrup_Brooker_-_MUKWANO_
F
ra filmen Mukwano

Allerede nu er der åbnet for skoler og institutioner i vores billetsystem. Det eneste I skal gøre, er at vælge den filmpakke eller event i programoversigten, som I gerne vil deltage i, klikke på den – og herefter klikke på billetikonet i højre hjørne. For at bestille til større grupper, skal I kontakte OFF og få en kode til bestilling af gruppebilletter.

Tøv ikke med at ringe på 65512837, eller maile til os på filmfestival@odense.dk.

Vi glæder os til at ser jer! <3

WORKSHOPS

AT REJSE ER AT MØDES: Lav film på Danmarks Jernbanemuseum

7. – 9. klasse

Mandag den 29. august til fredag den 2. september fra 12-15. Én klasse per dag.

Eleverne udarbejder i mindre grupper manuskript til ’mødet i kupéen’, inden de filmer og optager de udarbejdede scener. Her efter redigeres råmateriale til kortfilm. Eleverne anvender smartphones eller iPads til deres optagelser og benytter værktøjer fra Skoletube til redigering. Undervisnings- og udviklingsansvarlig på Danmarks Jernbanemuseum, Lise Stadelund og konsulent fra LærIt, Peter Leth guider og vejleder eleverne i processen fra manuskript til det færdige produkt.

NYE MEDIER PÅ KRYDS & TVÆRS. Mediemuseet.
8. klasse og opefter

Tirsdag den 30. august til fredag den 2. september på Mediemuseet

Hver dag kl. 10.00-11.30, torsdag dog kl.12.00-13.30.

Mediemuseets undervisningsforløb sætter fokus på tværmedialitet og engagerer eleverne i et sjovt og anderledes forløb, der også forholder sig til spil og interaktive fortællinger. Forløbet kan kombineres med et besøg i MedieMixeren, hvor eleverne kan lave chroma-key optagelser, blive interviewet af kendte tv-værter og arbejde med lydeffekter og -optagelse i lydstudiet.

Varighed: 90 min. Besøg i MedieMixeren ligger ud over forløbets varighed og bedes oplyses ved booking.

SKRIV EN FILM: En introduktion til arbejdet med idé og manuskript.
8.-9. klasse

Mandag den 29. august til fredag den 2. september

Hver dag kl. 10.00-14.00

Hvad er en idé? Hvordan bliver en idé til et manuskript? Hvordan foregår samarbejdet mellem manuskriptforfatter og instruktør? Hvad er dramaturgi, og hvordan skal man bruge den? Hvad er plot, og hvad er det, der ikke er plot? Er film altid en historie? Med eksempler fra egne og andres film vil Eini Carina, manuskriptforfatter og vinder af Danske Dramatikeres Talentpris 2014, give en personlig indføring i, hvordan man kan gå til manuskriptskrivning og idéudvikling.

 

Workshops reserveres ved at skrive eller ringe til os. Og der er rift om pladserne, så vent ikke for længe!

Hvis du har spørgsmål, så ring: 6551 2837