OFF JUNIOR, 3-5 ÅR

Odense Internationale Film Festival er stolte over igen at kunne præsentere et stærkt og fantasifyldt tilbud til børnene.

Hver dag i uge 35 har OFF sørget for store filmoplevelser i høj kvalitet. Forskellige film og filmpakker til forskellige alderstrin, startende fra tre år.

Der vises herlige animationer, klassikere og nye guldkorn, som skaber store fællesoplevelser for børn og unge. Vi byder både på nye og gamle film, som alle rører og rammer.

Book billet nu – det hele er gratis og til jer!

Allerede nu er der åbnet for skoler og institutioner i vores billetsystem. Det eneste I skal gøre, er at vælge den filmpakke eller event i programoversigten I gerne vil deltage i, klikke på den – og herefter klikke på billetikonet i højre hjørne. For at bestille til større grupper, skal I kontakte OFF og få en kode til bestilling af gruppebilletter.

Tøv ikke med at ringe eller maile til os med spørgsmål på telefon: 65512837, eller skriv til os: filmfestival@odense.dk

Vi glæder os til at se jer <3

 


PIXIFILM 3 ÅR+

 

Hver formiddag, fra mandag til torsdag, mellem 09.00 og 11.15 kan I tage de mindste med til festival, og se korte, men spændende forestillinger der passer lige til de små. Book billetter på hjemmesiden, og husk at kontakte os på 65512837 hvis I ønsker at booke billetter til flere end fire personer.

lili_02_vred
Fra filmen: Lili Er Vred


BØRNE BEACH BAR – ET RART STED AT VÆRE FOR DE 3–10 ÅRIGE

Mandag – fredag, kl. 9.00-14.00

Pladsreservation IKKE nødvendig

Sæt jer ned i sandet og nyd madpakken, leg eller tag blot en lille pause mellem
filmprogrammerne og snak om de spændende film, I har set eller skal se.