OFF præsenterer stolt årets jury i Den Danske Konkurrence

Kunstner Gudrun Hasle – Amerikanske Jeffrey Bowers – Instruktør Peter Harton

 

GUDRUN HASLE

Den danske kunstner Gudrun Hasle dimitterede i 2008 fra Det Fynske Kunstakademi. Et af de væsentligste virkemidler i Gudrun Hasles værker er tekstsproget, som er blevet et særkende for hendes kunst. Hendes egen ordblindhed er et tilbagevendende kunstnerisk omdrejningspunkt

 

JEFFREY BOWERS

Amerikanske Jeffrey Bowers er programmør og seniorkurator hos den globale videotjeneste Vimeo. Han har tidligere programmeret for prominente, New York-baserede filmfestivaler og –arrangementer som Tribeca Film Festival og Rooftop Films.

 

PETER HARTON

Peter Harton er en dansk film- og reklamefilminstruktør, som debuterede inden for sidstnævnte genre i 2004. Seks år senere skiftede han reklamebranchen ud med DR2 som instruktør på den succesfulde satireserie ”Rytteriet”. Peter Harton har herefter primært arbejdet med tv-fiktion.

 

Årets selektion af danske kortfilm består af 35 værker fordelt på otte programmer af filmskabere, der bor og arbejder i Danmark. Filmene er dugfriske – de er alle produceret i 2016-2017 – og de viser os på hver sin måde, hvordan landet ligger på vores breddegrader: Det vi kan, det vi tænker, det vi drømmer, og det vi gør – lige nu. Vejen til konkurrencen er gået igennem festivalens præjury og selektionsjury, og det er nu op til den danske jury at lave det sidste, skarpe udvalg, når de uddeler to priser ved lørdagens OFF Awards. Samme aften finder også afsløringen af Det Danske Filmakademis Robertnomineringer sted. Programmer markeret med U er særligt egnede for unge (14+).

 

Billetterne er gratis og kan bookes nu. Find programmerne under Programoversigt