Odense International Film Festival har i samarbejde med Kulturregion Fyn udarbejdet projektet FILM FOR ALLE. FILM FOR ALLE skal sikre det brede publikum i alle fynske kommuner varierede og tankevækkende filmoplevelser.

FILM FOR ALLE 2016 – film, foredrag og debat med spirende filmtalenter og kendt filminstruktør.
Med start i april besøger FILM FOR ALLE igen de fynske biografer og kulturhuse med kortfilmvisninger, filmdebat og foredrag.

Denne gang spreder indholdet sig over OFF PÅ TUR med fem af de allerbedste kortfilm fra OFF15, videre over TALENT PÅ PLAKATEN med morgendagens filmtalenter fra den Fynske filmskole 18FRAMES, og sidst men ikke mindst til FILMEN TAGER ORDET, HVOR en kendt instruktør giver et unikt indblik i sin filmverden.

 

Oplev OFF PÅ TUR: 5 vinderfilm fra OFF15 i selskab med instruktører og skuespillere fra et par af de valgte film, som vil sætte fokus på processen og temaet i deres kortfilm.

Med TALENT PÅ PLAKATEN: 18FRAMES byder vi velkommen til filmmediets spirende talenter og giver ordet og lærredet til afgangseleverne 2015 fra den fynske filmskole 18FRAMES.

Sidst med bestemt ikke mindst tager vi hul på en ny omgang FILMEN TAGER ORDET, hvor En kendt instruktør vil give et unikt indblik i sin filmverden.

 

Film For Alle 2016 er slut. Vi ses i 2017, hvor vi endnu en gang ses i en biograf nær dig!

 


 

Kulturregion-Fyn