FFA_logo_web_farve

 

Odense International Film Festival har i samarbejde med Kulturregion Fyn udarbejdet projektet FILM FOR ALLE. FILM FOR ALLE skal sikre det brede publikum i alle fynske kommuner varierede og tankevækkende filmoplevelser året rundt.

FILM FOR ALLE – film, foredrag og debat med kendte filmpersonligheder

Film For Alle er en perlerække af filmtilbud, som biografer, biblioteker, Kulturhuse, eller højskoleforeninger er aftager på ude i de 9 kommuner, Odense International Film Festival arbejder sammen med.

OFF PÅ TUR: Filmvisninger med det bedste af det bedste fra årets filmfestival OFF, såsom et udvalg af vinderfilmene ledsaget af filmenes instruktører og/eller skuespillere, der ofte er unge filmtalenter på vej frem. Eksempler på disse er Anders Walter (Helium) eller fynske Jesper Quistgaard (Sværvægter). Eller visningspakker, der kredser om et særligt land, tema eller instruktør fra årets festival i kombination med en kendt filmpersonlighed, der kan folde filmene ud i fællesskab med publikum. I 2015 visteJakob Stegelmann eksempelvis udvalgte animationskortfilm fra OFF14 samt egne favoritter under titlen Så Er Der Animation.

FILMEN TAGER ORDET: Instruktører kommer rundt og fortæller om deres filmliv. Tidligere har Anne Grethe Bjarup Riis, Niels Malmros og Ole Bornedal gæstet fynske biografer og biblioteker med dette koncept, og fremover vil også yngre instruktører på vej frem med tilknytning til Fyn kunne møde deres publikum på denne måde.

TALENT PÅ PLAKATEN: Fyns helt egen produktion inden for film får her lov til at funkle. Vi sender filmpakker bestående af talenternes skarpeste skud rundt sammen med nogle af instruktørerne og institutionerne bag. Det kan fx være i selskab med afgangselever fra den fynske filmskole 18frames, som præsenterer deres afgangsfilm.

 


 

Kulturregion-Fyn