OFF på Havnekulturfestival

I år er Odense International Film Festival igen at finde på Odenses Havnekulturfestival, og denne gang bliver det med en minibiograf, hvor vi viser nogle af de bedste kortfilm fra hele verden.   Kortfilmene kører i loop dagen lang, så bare set dig til rette i mørket og glæd dig til at blive overrasket!   Læs mere »


Rasmus Botoft og Lisbeth Wulff er årets kunstneriske profiler

Programmet for Odense International Film Festival får sat et helt særligt aftryk af Rasmus Botoft og Lisbeth Wulff, som er årets kunstneriske profiler. Gennem mere end 40 år har Odense International Film Festival – eller blot OFF – været stedet, hvor man har kunnet opleve fremtidens filmbranche, som netop skabes af de mange danske og internationale Læs mere »


Tinderbox og OFF viser igen kortfilm i Tusindårsskoven

Der er endnu engang ”Kaffe & Kortfilm” på programmet, når Tinderbox torsdag 22. juni for tredje gang byder velkommen i Tusindårsskoven.   Tinderbox og OFF gentager succesen fra sidste år og viser igen kortfilm under sommerens musikfestival.   ”Vi havde en rigtig god oplevelse sidste år, og det ved jeg også, at mange af gæster Læs mere »


Har du plads til en filmskaber fra den store verden?

OFF17 søger værter for internationale gæster i uge 35   Odense International Film Festival – OFF – ønsker at involvere odenseanerne endnu mere i byens filmfestival.  Festivalen besøges hvert år af en lang række filmfolk fra både ind- og udland, og festivalen giver nu odenseanerne mulighed for blive værter for de internationale gæster i løbet Læs mere »


Ta’ med OFF bag baren

Odense International Film Festival og Bar Rar inviterer til en utraditionel film-aften på bar med skønne cocktails og godt selskab. Onsdag d. 17. maj kl. 20 på Bar Rar, Dronningensgade 2 B, 5000 Odense C – entre 80 kr.   En Cocktail-bar indeholder ofte en blanding af hygge, nye smagsoplevelser, starten på en god bytur, Læs mere »


Fynske skoleelever får kortfilm på skemaet

Odense International Filmfestival OFF viser fra næste skoleår kortfilm i Med Skolen i Biografen Det Danske Filminstitut (DFI) har støttet et pilotprojekt på Fyn, hvor Odense Internationale Filmfestival – OFF i samarbejde med skolebio-ordningen Med Skolen i Biografen (MSiB) og Kulturregion Fyn vil tilbyde kortfilmpakker til elever i udskolingen – som ekstra filmtilbud i de Læs mere »


Efterlysning! Den gode kortfilm-ide – dusør gives!

Tilmedling til årets pitching-konkurrence for kortfilm-ideer, Pitch Me Baby, er nu åben! For 8. år i træk præsenterer Odense International Film Festival konkurrencen Pitch Me Baby i samarbejde med Danske Dramatikere og Danske Filminstruktører. Pitch Me Baby er konkurrencen, hvor de to bedste kortfilm-ideer bliver fundet og præmieret med arbejdslegater for i alt 50.000 kr. Live-pitch-konkurrencen Læs mere »


Film For Alle tager vinderfilm fra OFF16 med rundt på hele øen

Prisvindende kortfilm til det fynske folk Lene Høsthaab, formand for Kulturregion Fyn, glæder sig over at kunne tilbyde kortfilm af høj kvalitet til en bred skare af fynboer: OFF er Danmarks internationale korfilmfestival, der hvert år hylder film i det korte format, kunst og kreativitet i uge 35 i Odense. I fjord modtog OFF mere Læs mere »


Zombierne kommer og OFF er med

OFF elsker gys og gru, og når Odenses første Zombie Festival finder sted, har OFF fået lov til at lege med! Kom og se den fantastiske danske zombie-kortfilm “Zombiehagen”, som blev vist under OFF15. Instruktøren, Jonas Ussing, kommer og introducerer filmen. Det foregår lørdag d. 25 marts kl. 22:00 på Odense Musikbibliotek. Inden visningen af Læs mere »


Music Days.. også med film!

Lige om lidt åbner dørene til Music Days i Odenses nye kulturhus, ODEON, og OFF står klar med film på programmet. I samarbejde med Music Days viser vi musikfilm om nogle af verdens største kunstnere. Få et indblik i kunstnernes hverdag med koncerter, presse, indspilninger – og masser af musik. Oplev ”Rocket Brothers” om Kashmir, Læs mere »