Danmarks internationale kortfilmfestival har åbnet for tilmelding af film

OFF er klar til at modtage kortfilm med henblik på optagelse i festivalens konkurrencer, og ser frem til at modtage film fra hele verden. Sidste år modtog festivalen over 2500 kortfilm sendt for over 90 nationer.   OFF er en branchefest, men i høj grad også en festival for publikum. I 2017 fandt over 27.000 Læs mere »


Den korte dokumentarfilm får sin egen plads på OFF

Når OFF18 – Odense International Film Festival – slår dørene op til august, vil man kunne finde et helt nyt konkurrence-spor. Den korte dokumentarfilm får en særskilt plads i årets festivalprogram, sin egen jury og to helt nye priser. Mens dokumentarfilmen altid har været velkommen i konkurrencen til OFF, så har programmerne oftest været båret Læs mere »


Med OFF og skolen i biografen

OFF – Odense Internationale Film Festival – er nu klar med endnu flere kortfilmsoplevelser børn og unge, når vi tager Med Skolen i Biografen i samarbejde med DFI og Kulturregion Fyn og deler filmperler fra festivalen. Film i det korte format er som skabt til undervisning. På kort tid kommer vi vidt omkring, både geografisk Læs mere »


FILM FOR ALLE varmer op til Robert

Kulturregion Fyn præsenterer vinterens tur med FILM FOR ALLE. Efter overbevisningen om at kultur og film skal deles og nydes af alle, også udenfor de store byer, tager vi ud i det fynske land og inviterer til filmoplevelser i lokale biografer. FILM FOR ALLE er en del af indsatsområdet FYN ER FILM under Kulturregion Fyn Læs mere »


FILM FOR ALLE deler verdenskultur ud til hele Fyn

Kulturregion Fyn er i luften med en ny omgang FILM FOR ALLE. Kultur hører nemlig ikke kun til i de store byer men skal deles og nydes af så mange som muligt. Derfor har vi inviteret os selv inden for i lokale biografer og uddannelsessteder og inviterer fynboerne til filmoplevelser, debat og hyggelige aftener. FILM Læs mere »


Premiere på Anders Walters nye spillefilm

Navnet er Walter. Anders Walter. Og første gang vi mødte ham var i 2013, da han rystende nervøs kom til Odense for at modtage sin første pris nogen sinde for sin film, 9 Meter. En fantastisk fin og rørende film der også blev shortlistet til en Oscar. Siden sin debut for bare fire år siden, Læs mere »


OFF Special: Relations

Tankevækkende kortfilm fra OFF17 – Odense International Film Festival Vi skal længere ind. Vi skal helt ind i sindet! Kom med den 13. november, når OFF inviterer til en intens filmaften i selskab med – tja, mennesket. På nærmeste hold bliver vi inviteret indenfor i andre menneskers virkelighed, og præsenteres for deres tanker og ikke Læs mere »


Hlynur Palmason vinder pris for Bedste Film

Stort tillykke til instruktør Hlynur Palmason, der netop har vundet prisen for bedste film i hovedkonkurrencen på CPH:PIX med Vinterbrødre. Og Hlynur ER en fantastisk instruktør. I 2013 vandt han her på OFF prisen Bedste danske kortfilm for “En maler”, og i 2015 havde vi fornøjelsen af ham i vores internationale jury sammen med producer Karoline Leth Læs mere »


Ungdomsjuryen Rapporterer

Hvert år udvælger OFF en skoleklasse, der under festivalen skal agere jury, anmelde film og selv filme deres arbejde under ugen. Dette er blevet til denne fine dokumentar, som vi er stolte af at præsentere. OFF Ungdomsjury 2017 Gennem sin 40 år lange historie har Odense International Film Festival gjort sit ypperste, for at inkludere Læs mere »


OFF Special – Vinderfilm

Mandag 9. oktober kl. 19 på Café Biografen – Billetpris 50 kr.   Se et spændende og gribende udpluk af vinderfilmene fra Danmarks internationale, Oscarkvalificerende kortfilmfestival: OFF17. Odense International Film Festival blev endnu en gang afholdt i uge 35 i hjertet af Odense. Over 2500 kortfilm søgte om optagelse i årets konkurrenceprogram, hvoraf 104 klarede Læs mere »