Rekord stort antal reserverede billetter til OFF17

Med to uger til Kick OFF på Odense International Film Festival, kan vi konstatere en markant fremgang i publikumsinteresse. I sidste uge kom program-kataloget for OFF17 på gaden og reservationer fra nær og fjern strømmer ind. Over 9000 billetter er allerede forhåndsreserveret til filmvisninger i uge 35, og det er væsentlige flere end sidste år. Læs mere »


Filmtilbud til skolerne fra kulturregion Fyn

  Onsdag d. 30/8 kl. 14.00 inviterer OFF og Kulturregion Fyn lærere, pædagoger og ledere til filmcafé på Teater95b, for at høre om Kulturregion Fyns mange forskellige filmaktiviteter til de fynske skoler i skoleåret 2017-18. Mød skuespiller Thure Lindhart, speeddate de filmprofessionelle, se OFF-kortfilm med skolen i biografen på Fyn, prøv at animere, udforsk et Læs mere »


Så er det her: OFF17-kataloget!

Det længeventede OFF17-katalog er nu på gaden, og det blev igår fejret med en fantastisk katalogkomsammen fuld af dejlige mennesker og ægte OFF-stemning. Vi har sammensat et program med alt det bedste til jer. Læs om de udvalgte film i konkurrenceprogrammet, om kunstneriske profil Rasmus Botoft og Lisbeth Wulff’s fokus på skabertrangen i kunsten og Læs mere »


Tillykke til årets pitchere!

Efter en hård udvælgelsesproces er de otte heldige deltagere til årets ”Pitch me baby”-konkurrence fundet. Der har i år været særdeles skarp konkurrence, og niveauet har været utroligt højt. Derfor glæder vi os meget til at deltagerne på fem minutter skal pitche på livet løs for at overbevise juryen om, at netop deres idé fortjener Læs mere »


Dansk – Kinesisk Talent Camp på OFF

For 9. gang afholder Odense Filmværksted en talentcamp med danske og udenlandske deltagere, der skal lære, lytte og lave film sammen. I år bliver det vildt, for de har fundet nye film-legekammerater og afvikler to camps. Den første i Odense under OFF – og den anden i Chengdu, Kina i oktober. Det giver øget netværk Læs mere »


Animationskonkurrencens skarpe jury

Tegnefilm er ikke kun for børn. Hvis man skulle være i tvivl, kan man blot kaste et blik på de 26 film, der indgår i Animationskonkurrencen i år. Vanviddet (og kropsvæskerne og indvoldene) driver ned af væggene. Og så lader det til, at internettets besættelse af katte er trængt godt og grundigt ind i det Læs mere »


Årets fantastiske jury i Hovedkonkurrencen

Ta’ godt i mod årets fantastiske jury i hovedkonkurrencen! På OFF er der skåret ind til benet: Her varer hver film aldrig mere end 30 minutter, uanset om genren er kærlighedshistorie, krigsfilm, eksistentielt drama, dokumentarisk undersøgelse, kunstfilm eller komedie. Men suset er desto mere intenst – som at støde ind i en smuk fremmed på Læs mere »


Botoft og Wulff klar med program

Hvert år inviterer vi en filmpersonlighed til festivalen som kunstnerisk profil – og i år er der dobbelt op på ”kunstnerisk profilering”, da skuespillerne Rasmus Botoft og Lisbeth Wulff tilsammen udgør årets kunstneriske profil. I deres program præsenterer de film, tv-serier uddrag fra deres eget arbejde samt visninger og specielle gæster, der har inspireret og Læs mere »


OFF præsenterer stolt årets jury i Den Danske Konkurrence

Kunstner Gudrun Hasle – Amerikanske Jeffrey Bowers – Instruktør Peter Harton   GUDRUN HASLE Den danske kunstner Gudrun Hasle dimitterede i 2008 fra Det Fynske Kunstakademi. Et af de væsentligste virkemidler i Gudrun Hasles værker er tekstsproget, som er blevet et særkende for hendes kunst. Hendes egen ordblindhed er et tilbagevendende kunstnerisk omdrejningspunkt   JEFFREY Læs mere »


GAMEJAM: Lav et computerspil på 48 timer

På Odense International Film Festival (OFF) elsker vi både film og spil og særligt gode historier. Derfor er vi stolte over, i samarbejde med Den Fynske Spilfabrik, at præsentere GameJam 2017, hvor deltagerne får bare 48 timer til at udvikle et spil med fokus på historien. Er du spilentusiast, filmskaber, spiludvikler, manuskriptforfatter, programmør, designer, animator, Læs mere »