Har du plads til en filmskaber fra den store verden?

OFF17 søger værter for internationale gæster i uge 35

 

Odense International Film Festival – OFF – ønsker at involvere odenseanerne endnu mere i byens filmfestival.  Festivalen besøges hvert år af en lang række filmfolk fra både ind- og udland, og festivalen giver nu odenseanerne mulighed for blive værter for de internationale gæster i løbet af ugen ved at tilbyde husly.

 

Festivalen afprøvede tiltaget sidste år med en håndfuld udenlandske gæster, og modtog udelukkende positive tilbagemeldinger fra såvel gæster som værter. Filmskabere fra fjerne afkroge af verden var yderst begejstrede for at blive inviteret inden for i et privat, dansk hjem, ligesom det for værten var en inspirerende oplevelse at have et fremmed menneske boende.

 

Katrine Krebs – vært for en af festivalens internationale gæster i 2016:

“Det gav et pust til vores hjem at have en international gæst boende en uge. Måske fordi det automatisk er interessante og engagerende mennesker, der finder vej til OFF. I et privat hjem opfører gæster sig også automatisk venligt, og her håber hele familien faktisk, at vores OFF-gæst kommer igen”.

 

Har du lyst til at blive vært for en af festivalens internationale gæster, så er det nu, du skal melde dig. Som vært skal du kunne tilbyde overnatning i uge 35 i din husstand i et privat værelse. Desuden er det vigtigt, at du kan hjælpe gæsten med diverse spørgsmål og generelt være med til at give personen en fantastisk oplevelse i Odense.

 

Odense international Film Festival finder sted i uge 35 – fra mandag d. 28. august til søndag d. 3. september

 

Er det noget for dig, så klik her og udfyld tilmeldingsformularen: http://www.filmfestival.dk/vi-soeger-vaerter-til-internationale-gaester/

 

Deadline for tilmelding er 10. juni