Film i det fri!

Pak termokanden og fold tæppet ud foran Amfiscenen – vi blænder op for det store lærred og garanterer fem fantastiske filmoplevelser under åben himmel, tirsdag-lørdag kl. 21.00 i uge 35!

Tirsdag: Saturday Night Fever
Cinemateket præsenterer diskodramatisk klassiker med en purung, hoftesvingende John Travolta.

Director: John Badham
USA / 1977 / 118’’

Onsdag: Flaskepost fra P
SVEND præsenterer den seneste hæsblæsende morderjagt i filmatiseringen af Jussi Adler Olsens kriminalroman. Vinder af SVEND PRISEN 2016.

Director: Hans Petter Moland
Denmark / 2016 / 112’’

Torsday: Skyfall 
Bond og Bigband
Trompeter, trommer og store armbevægelser; det kræver sit band at spille op til verdens mest velklædte spion. Med odenseanske Tiptoe Bigband som musikalsk primus motor hylder OFF den legendariske filmserie i en koncert, hvor solisterne Nellie Ettison og Mark Linn lægger stemmer til nogle af agentuniversets helt store musiknumre. Desuden er der dansepiger og dry martini galore, og naturligvis et gensyn med nyklassikeren Skyfall under åben himmel. Bilerne er stadig hurtige, bagmændene stadig listige, og navnet er stadig Bond. Bemærk, at koncerten starter kl. 20.

Director: Sam Mendes
USA / 2012 / 143’’

Friday: La La Land
En idealistisk jazzmusiker. En skuespillerinde med store drømme. Hvis du troede, at musicalgenren for længst var danset af, kan du godt tro om igen.

Director: Damien Chazelle
USA / 2016 / 128’’

Saturday: Lost in Translation
To fremmede finder hinanden under Tokyos blinkende lyshimmel.

Director: Sofia Coppola
USA / 2003 / 102’’