Booking åben for børn og unge!

Velkommen til OFF Junior

Hos OFF viser vi de bedste kortfilm fra hele verden, også til børn og unge. Spændende, tankevækkende kortfimspakker, der kan udfore og underholde, skræddersyet til de yngste, mellemste og ældste børn og unge. Sidste år havde vi besøg af over 10.000 børn og unge på OFF og vi glæder os til at tage i mod endnu flere i år.

Det er kun programmet for Junior, der ligger tilgængelig på vores hjemmeside. Resten af vores store program kommer først i august. Men her er det – OFF JUNIOR – og det er til jer. Gå på opdagelse og bestil plads til det program, der passer jer bedst.

God fornøjelse!

OFF Junior – tilbud til førskolebørn

Morgenvisninger til de mindste og de mellemste. Ikke mange kortfilmfestivaler bøjer så langt ned i knæene, at de formår at se verden fra børnehøjde. Men hos OFF er det en selvfølge at dedikere en sektion af festivalen til familiens yngste medlemmer, så også de kan opleve kortfilmen og dens mange facetter gennem visninger og (inter)aktive workshops, der bringer kreativitet og tid til grublerier med sig. Det sker i samarbejde med Danmarks bedste filminitiativer for børn og unge. Vi ved nemlig, at nutidens unge publikum er fremtidens voksne filmfan.

PIXIfilm henvender sig til børn i alderen 3+

Best OFF Buster 1 henvender sig til børn i alderen 5+

Se efter de grønne programpakker i programoversigten.

OFF til skoleklasser

Kortfilm er i dén grad også for børn og unge. Derfor har en række fantastiske kortfilmpakker på programmet for morgenstunden til ære skoleklasser. For indskoling og mellemtrin har vi tre forskellige pakker og til udskolingen har vi markeret hele 9 programmer i vores konkurrence med et U, hvilket betyder, at de er særligt egnede til aldersgruppen 14 år og opefter.

Filmpakkerne i ungdomskonkurrencen henvendt til unge fra 14+ giver mulighed for at blive introduceret til kortfilmens forunderlige verden, hvor fortællinger om forandring og skift i livets bane ofte står centralt. Filmene er også med i konkurrencen om hovedpriserne, men de har alle noget helt specielt over sig, der også gør dem velegnede til et ungt publikum.

Best OFF Buster 1 henvender sig til børn i alderen 5+

Best OFF Buster 2 henvender sig til børn i alderen 8+

Best OFF Buster 3 henvender sig til børn i alderen 11+

Se efter de grønne programpakker i programoversigten.

OFF UNGDOMSKONKURRENCE (ni forskellige pakker) tilbud til unge fra 14+

Vi har 5 internationale filmpakker, der i programoversigten står angivet som OFF1, OFF2 osv. Se efter de

4 danske filmpakker, angivet som DK1, DK2 osv. der også egner sig til de yngre publikummer.

Se efter de røde programpakker markeret med U i programoversigten.