FILM, FEST OG FRIVILLIGHED

 

Vil du være frivillig til OFF17? I takt med at OFF vokser, gør behovet for frivillige det samme, og heldigvis er der utrolig mange søde og kompetente mennesker, der har lyst til at hjælpe til. Hvis du er en af dem, kan du tilmelde dig som frivillig ved at udfylde tilmeldingsformularen nedenfor.

 

Bliv frivillig på OFF17

Har du lyst til at blive en del af vores fantastiske hold af frivillige? Så har du nu mulighed for at opleve filmens magiske verden, både foran og bagved det store lærred, og samtidig blive en del af et fantastisk team.

Tilmeld dig som frivillig og vær med til at skabe en uforglemmelig festival, for mere end 26.000 besøgende.

 

Tid og sted
OFF17 afholdes fra den 28. august til den 3. september på Brandts Klædefabrik, som omdannes til et summende, internationalt filmmekka.

 

Din rolle som frivillig

Arbejdsopgaverne er mange og spænder bredt. Vores frivillige fungerer som alt fra biografvagter og stoleflyttere, til vært for vores mange internationale gæster. Vi finder en opgave, som passer præcis til dig!

I løbet af festivalugen vil du komme til at arbejde min. 16 timer med spændende opgaver. Du skal være mellem 18 og 100 år og med på den værste!

Det er vigtigt, at du kan tale og forstå dansk, da al vores interne kommunikation foregår på dansk. Endvidere er vi en international filmfestival, så det forventes også, at du kan tale og forstå engelsk.

 

 

Når du har sendt tilmeldingsformularen afsted, modtager du en e-mail som bekræftelse på, at vi har fået din ansøgning.

 

 

sommglad-off14-fri-web-e1411727473504