Bliv frivillig på OFF18!

Nu er det igen muligt at blive frivillig på OFF!

Odense International Film Festival har nu åbnet for tilmelding til at blive frivillig på dette års festival.

Festivalen har igen i år brug for dygtige og energiske frivillige, der kan gøre OFF18 til noget helt specielt.

De frivillige og den enorme indsats, de hvert år yder, er én af festivalens grundpiller. Hvert år engagerer over 130 frivillige sig i OFF og er med til at gøre festivalen til en uforglemmelig oplevelse, for mere end 27.000 besøgende. Det er de frivillige, der er med til at skabe den helt specielle stemning og atmosfære på festivalen, der gør OFF til noget unikt.

Vores fantastiske frivillige vandt i 2016 ”Pindleprisen” fra Jysk Fynske Medier, ”Best of Odense”, som de fik for at være Odenses bedste frivillige. Vi håber, at der er flere, der har lyst til at være en del af dette fantastiske team.

I løbet af ugen som frivillig får man mulighed for at møde branchefolk og filmfolk fra hele verden, og man bliver inviteret til diverse sociale aktiviteter, samt det store gallashow OFF Awards lørdag aften. Mest af alt får man dog muligheden for at deltage i en gigantisk filmfest og tage del i et fantastisk fællesskab!

Vi søger frivillige i alderen 18-100 år, der har lyst til ikke blot at være en del af et vidunderligt hold, men også bidrage med hver deres individuelle engagement.

Som frivillig får man mulighed for at opleve filmens magiske verden, både foran og bagved det store lærred, og arbejdsopgaverne er mange og spænder bredt. Vores frivillige fungerer som alt fra biografvagter og stoleflyttere, til vært for vores mange internationale gæster.

Filmfestivalen afholdes i Brandts området lige i hjertet af Odense, som hvert år i uge 35 bliver transformeret til et summende filmmekka for folk i alle aldre. OFF18 løber af stablen fra d. 27.august – 2. september.

I takt med at OFF vokser, gør behovet for frivillige det samme, og hvis man kunne tænke sig at blive en del af det fantastiske frivillighold, kan man tilmelde sig via tilmeldingsformularen: http://www.filmfestival.dk/bliv-frivillig/.