Animationskonkurrencens skarpe jury

Tegnefilm er ikke kun for børn. Hvis man skulle være i tvivl, kan man blot kaste et blik på de 26 film, der indgår i Animationskonkurrencen i år.

Vanviddet (og kropsvæskerne og indvoldene) driver ned af væggene. Og så lader det til, at internettets besættelse af katte er trængt godt og grundigt ind i det kollektive ubevidste. Det bliver en udfordrende opgave for vores kompetente jury, som du her kan læse mere om:

 

CLAUDIA BILLE STRÆDE

 

Claudia Bille Stræde er en dansk filminstruktør og illustrator. Hun tog afgangseksamen fra Den Danske Filmskole i 2014 og arbejder nu med mange aspekter af animationsgenren. Hendes seneste projekter afspejler en bevægelse mod et felt i vækst: dokumentariske animationsfilm.

 

TOBIAS GUNDORFF BOESEN

 

Den danske instruktør Tobias Gundorff Boesen har erfaring fra både film- og reklamebranchen. Han afsluttede sin uddannelse på The Animation Workshop Denmark i 2010 og studerede senere live action-instruktion ved den alternative danske filmskole Super16. Tobias Gundorff Boesen arbejder for tiden på både animations- og live action-projekter.

 

JULIETTE VIGER

Franske Juliette Viger arbejder som animationsfilmskaber og visuel kunstner. Hun er uddannet inden for karakteranimation ved The Animation Workshop i Viborg og arbejder netop nu på sin nyeste kortfilm, Sit.

 

Animations-konkurrencen afholdes for tiende gang i samarbejde med vores fantastiske legekammerater i animationssammenslutningen ANIS We Animate.