Ungdomsjuryen til OFF17 er fundet

Gennem sin 40 år lange historie har Odense International Film Festival gjort sit ypperste, for at inkludere børn og unge i festivalen, gennem særlige filmprogrammer og workshops. Siden 1999 har festivalen haft børnefilmsjury, der siden 2003 har haft navnet OFFs ungdomsjury. Ungdomsjuryen bedømmer ni kortfilmprogrammer i OFFs konkurrence, der også er egnet til målgruppen, og Læs mere »


Booking åben for børn og unge!

Velkommen til OFF Junior Hos OFF viser vi de bedste kortfilm fra hele verden, også til børn og unge. Spændende, tankevækkende kortfimspakker, der kan udfore og underholde, skræddersyet til de yngste, mellemste og ældste børn og unge. Sidste år havde vi besøg af over 10.000 børn og unge på OFF og vi glæder os til Læs mere »


Invitation til Danish-Chinese Film Talent Camp 2017

  Odense Filmværksted står igen i år for Talent Camp på Odense International Film Festival – skal du med? Er du producer, instruktør, fotograf eller… Har du ambitioner, ideer og mod? Så er vi ret sikre på, at Danish-Chinese Film Talent Camp er noget for dig! Det foregår i Odense, under OFF fra den 28.august Læs mere »


OFF og ANIS i 10 FLOTTE ÅR

Odense International Film Festival og ANIS We Animate fejrer jubilæum I anledningen af 10-års jubilæet for samarbejdet mellem OFF og Anis udlodder vi en hel side i årets store festivalkatalog til en tegning eller illustrator med noget på hjerte. Send os dit bud på en tegning, der viser dine evner og fortæller en historie om Læs mere »


Nåleøjet

Odense International Film Festival har i år modtaget hele 2538 tilmeldte film fra i alt 95 forskellige lande, der alle håbede på optagelse i årets konkurrenceprogram på filmfestivalen i Odense. Efter præ-juryens grundige grovsortering brugte udvælgelses-juryen over 100 timer på at se film og nå frem til den endelige selektion. De mange timer i biografens Læs mere »


OFF på Havnekulturfestival

I år er Odense International Film Festival igen at finde på Odenses Havnekulturfestival, og denne gang bliver det med en minibiograf, hvor vi viser nogle af de bedste kortfilm fra hele verden.   Kortfilmene kører i loop dagen lang, så bare set dig til rette i mørket og glæd dig til at blive overrasket!   Læs mere »


Rasmus Botoft og Lisbeth Wulff er årets kunstneriske profiler

Programmet for Odense International Film Festival får sat et helt særligt aftryk af Rasmus Botoft og Lisbeth Wulff, som er årets kunstneriske profiler. Gennem mere end 40 år har Odense International Film Festival – eller blot OFF – været stedet, hvor man har kunnet opleve fremtidens filmbranche, som netop skabes af de mange danske og internationale Læs mere »


Tinderbox og OFF viser igen kortfilm i Tusindårsskoven

Der er endnu engang ”Kaffe & Kortfilm” på programmet, når Tinderbox torsdag 22. juni for tredje gang byder velkommen i Tusindårsskoven.   Tinderbox og OFF gentager succesen fra sidste år og viser igen kortfilm under sommerens musikfestival.   ”Vi havde en rigtig god oplevelse sidste år, og det ved jeg også, at mange af gæster Læs mere »


Har du plads til en filmskaber fra den store verden?

OFF17 søger værter for internationale gæster i uge 35   Odense International Film Festival – OFF – ønsker at involvere odenseanerne endnu mere i byens filmfestival.  Festivalen besøges hvert år af en lang række filmfolk fra både ind- og udland, og festivalen giver nu odenseanerne mulighed for blive værter for de internationale gæster i løbet Læs mere »


Ta’ med OFF bag baren

Odense International Film Festival og Bar Rar inviterer til en utraditionel film-aften på bar med skønne cocktails og godt selskab. Onsdag d. 17. maj kl. 20 på Bar Rar, Dronningensgade 2 B, 5000 Odense C – entre 80 kr.   En Cocktail-bar indeholder ofte en blanding af hygge, nye smagsoplevelser, starten på en god bytur, Læs mere »