En søndag i selskab med Woody

OFF – Odense International Film Festival og Cafe biografen er til hverdag garanter for at præsentere det nye, det smalle, og det uventede i Odense. Nu går de sammen om at præsentere guld fra gemmerne i samarbejde med Cinemateket. I løbet af 2018 præsenteres fem klassikere på det store lærred, som alle har en stor Læs mere »


10 dage til deadline for tilmelding af film til OFF18!

Så er der kun 10 dage tilbage til at tilmelding af kortfilm med henblik på optagelse i festivalens konkurrencer i 2018. OFF18 løber af stablen fra 27. august til 2. september, og vil igen i år gøre sit ypperste for at skabe en uge med film, fest og fordybelse og selvfølgelig kortfilm og kærlighed i Læs mere »


Bliv frivillig på OFF18!

Nu er det igen muligt at blive frivillig på OFF! Odense International Film Festival har nu åbnet for tilmelding til at blive frivillig på dette års festival. Festivalen har igen i år brug for dygtige og energiske frivillige, der kan gøre OFF18 til noget helt specielt. De frivillige og den enorme indsats, de hvert år Læs mere »


Oscar Night med OFF og Cafe Biografen

Søndag d. 4. marts fra kl. 21.00 i Cafe Biografen   Odense International Film Festival holder igen en festlig Oscar aften i samarbejde med Cafe Biografen. Den røde løber rulles ud, der er bobler i glasset og masser af hyggeligt selskab. Vi har valgt at vise vores bud på noget af det mest mind-blowing og Læs mere »


En eftermiddag om integration med Dansk Flygtningehjælp

Dansk Flygtningehjælp Ungdom viser udvalgte OFF kortfilm med efterfølgende debat Søndag d. 25. februar kl. 16 på Studenterhuset.   Flygtninge, integration og mødet med det fremmede har været flittigt debatteret i medier, blandt politikere og i den offentlige debat de seneste år. Interessen for disse temaer ses også blandt de kortfilm, der strømmer ind til Læs mere »


Se 5 fantastiske animerede afgangsfilm

OFF Special – Animerede afgangsfilm fra The Animation Workshop i Viborg Mandag d. 26. februar kl. 19 på Cafe biografen   OFF – Odense International Film Festival byder velkommen til en aften med animerede kortfilm på programmet. Oplev fem finurlige afgangsfilm med hvert deres forførende og farverige univers fra The Animation Workshop, og mød nogle Læs mere »


Fra OFF til Robert

Stort tillykke til den bedste danske kortfilm Silent Nights – vinderen af Robert-prisen 2017 Den røde løber var rullet ud og de flotte rober fundet frem, da det i går gik løs i Tivoli Hotel og Kongres Center i København til årets Robert Pris-fest. Robertprisen for bedste kortfilm gik til filmen: Silent Nights.   Hvert Læs mere »


Danmarks internationale kortfilmfestival har åbnet for tilmelding af film

OFF er klar til at modtage kortfilm med henblik på optagelse i festivalens konkurrencer, og ser frem til at modtage film fra hele verden. Sidste år modtog festivalen over 2500 kortfilm sendt for over 90 nationer.   OFF er en branchefest, men i høj grad også en festival for publikum. I 2017 fandt over 27.000 Læs mere »


Den korte dokumentarfilm får sin egen plads på OFF

Når OFF18 – Odense International Film Festival – slår dørene op til august, vil man kunne finde et helt nyt konkurrence-spor. Den korte dokumentarfilm får en særskilt plads i årets festivalprogram, sin egen jury og to helt nye priser. Mens dokumentarfilmen altid har været velkommen i konkurrencen til OFF, så har programmerne oftest været båret Læs mere »


Med OFF og skolen i biografen

OFF – Odense Internationale Film Festival – er nu klar med endnu flere kortfilmsoplevelser børn og unge, når vi tager Med Skolen i Biografen i samarbejde med DFI og Kulturregion Fyn og deler filmperler fra festivalen. Film i det korte format er som skabt til undervisning. På kort tid kommer vi vidt omkring, både geografisk Læs mere »