Oscar Night med OFF og Cafe Biografen

Søndag d. 4. marts fra kl. 21.00 i Cafe Biografen   Odense International Film Festival holder igen en festlig Oscar aften i samarbejde med Cafe Biografen. Den røde løber rulles ud, der er bobler i glasset og masser af hyggeligt selskab. Vi har valgt at vise vores bud på noget af det mest mind-blowing og Læs mere »


En eftermiddag om integration med Dansk Flygtningehjælp

Dansk Flygtningehjælp Ungdom viser udvalgte OFF kortfilm med efterfølgende debat Søndag d. 25. februar kl. 16 på Studenterhuset.   Flygtninge, integration og mødet med det fremmede har været flittigt debatteret i medier, blandt politikere og i den offentlige debat de seneste år. Interessen for disse temaer ses også blandt de kortfilm, der strømmer ind til Læs mere »


Se 5 fantastiske animerede afgangsfilm

OFF Special – Animerede afgangsfilm fra The Animation Workshop i Viborg Mandag d. 26. februar kl. 19 på Cafe biografen   OFF – Odense International Film Festival byder velkommen til en aften med animerede kortfilm på programmet. Oplev fem finurlige afgangsfilm med hvert deres forførende og farverige univers fra The Animation Workshop, og mød nogle Læs mere »


Fra OFF til Robert

Stort tillykke til den bedste danske kortfilm Silent Nights – vinderen af Robert-prisen 2017 Den røde løber var rullet ud og de flotte rober fundet frem, da det i går gik løs i Tivoli Hotel og Kongres Center i København til årets Robert Pris-fest. Robertprisen for bedste kortfilm gik til filmen: Silent Nights.   Hvert Læs mere »


Danmarks internationale kortfilmfestival har åbnet for tilmelding af film

OFF er klar til at modtage kortfilm med henblik på optagelse i festivalens konkurrencer, og ser frem til at modtage film fra hele verden. Sidste år modtog festivalen over 2500 kortfilm sendt for over 90 nationer.   OFF er en branchefest, men i høj grad også en festival for publikum. I 2017 fandt over 27.000 Læs mere »


Den korte dokumentarfilm får sin egen plads på OFF

Når OFF18 – Odense International Film Festival – slår dørene op til august, vil man kunne finde et helt nyt konkurrence-spor. Den korte dokumentarfilm får en særskilt plads i årets festivalprogram, sin egen jury og to helt nye priser. Mens dokumentarfilmen altid har været velkommen i konkurrencen til OFF, så har programmerne oftest været båret Læs mere »


Med OFF og skolen i biografen

OFF – Odense Internationale Film Festival – er nu klar med endnu flere kortfilmsoplevelser børn og unge, når vi tager Med Skolen i Biografen i samarbejde med DFI og Kulturregion Fyn og deler filmperler fra festivalen. Film i det korte format er som skabt til undervisning. På kort tid kommer vi vidt omkring, både geografisk Læs mere »


FILM FOR ALLE varmer op til Robert

Kulturregion Fyn præsenterer vinterens tur med FILM FOR ALLE. Efter overbevisningen om at kultur og film skal deles og nydes af alle, også udenfor de store byer, tager vi ud i det fynske land og inviterer til filmoplevelser i lokale biografer. FILM FOR ALLE er en del af indsatsområdet FYN ER FILM under Kulturregion Fyn Læs mere »


FILM FOR ALLE deler verdenskultur ud til hele Fyn

Kulturregion Fyn er i luften med en ny omgang FILM FOR ALLE. Kultur hører nemlig ikke kun til i de store byer men skal deles og nydes af så mange som muligt. Derfor har vi inviteret os selv inden for i lokale biografer og uddannelsessteder og inviterer fynboerne til filmoplevelser, debat og hyggelige aftener. FILM Læs mere »


Premiere på Anders Walters nye spillefilm

Navnet er Walter. Anders Walter. Og første gang vi mødte ham var i 2013, da han rystende nervøs kom til Odense for at modtage sin første pris nogen sinde for sin film, 9 Meter. En fantastisk fin og rørende film der også blev shortlistet til en Oscar. Siden sin debut for bare fire år siden, Læs mere »