Film For Alle sender Arvingerne og FilmFyn på tur

ole-risbjerg-pedersen_dsc7448

Onsdag den 25. januar i KinoVino, Nyborg Lørdag den 28. januar i Glamsbjerg Biograf   Anden sæson af DR’s succes-serie Arvingerne blev det mest sete tv-program i Danmark i 2015 med over 1,5 millioner seere. I forbindelse med tredje sæson, som havde præmiere 1. januar, har Film For Alle inviteret FilmFyn på tur sammen med Læs mere »


OFF17 er åben for filmtilmeldinger

liv-kastrup_dsc_6237

Skal din film vises på OFF17?? Tilmeld den allerede nu til Early Bird-pris via Filmfreeway Klik her for at læse mere om tilmeldingsproceduren


Odense-samarbejde rejser filmakademi for unge

ole-risbjerg-pedersen_dsc8006

I foråret 2017 går Odense Studentereksamen, Odense International Film Festival og Odense Filmværksted i luften med nyt akademi, hvor elever fra Odenses fire almene gymnasier sammen skal lære om “den gode fortælling” gennem kortfilm. Farvergården i centrum danner rammerne, og ‘den gode fortælling’ bliver omdrejningspunktet, når OS Kortfilmsakademiet foldes ud. I går eftermiddag introducerede Birgitte Weinberger, leder Læs mere »


Kortfilm på Cafe biografen med OFF

fridas-foerste-gang

Kvinder og (kort)film – Samtale med instruktør Charlotte Sachs Bostrup OFF skyder det nye år i gang med tre stærke kortfilm på det store lærred, efterfulgt af et fokus på kvinders position foran og bag kameraet. Om ligelighed og mangfoldighed og om vanetænkning, og de blinde vinkler der bevirker, at vi foretager en lang række Læs mere »OFF16 Postkort – fra alle OFF til alle jer!

Kick OFF 2016 Foto Michael Svenningsen

Kære venner, filmskabere, gæster og legekammerater! Tusind tak for et dejligt år. OFF16 blev den festival vi stræbte efter og drømte om, ikke mindst på grund af jer. TAK! Med dette videopostkort, ønsker vi alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår. KH OFF Ps. Vi ses til OFF17 – 28. august til 3. Læs mere »


KORT ER GODT på Cafe biografen 2017

malene_nelting-7019

OFF er klar med en ny række arrangementer på Cafe biografen i 2017. Allerede den 30. januar er vi klar med programmet Kvinder og kortfilm, hvor vi inviterer instruktør Charlotte Sachs Bostrup inden for til en samtale om kønsbalancen i dansk film. Vi skal naturligvis også se kortfilm af unge, danske, kvindelige instruktører. Sæt også Læs mere »


OFF vinder Pindle Prisen

best-of-odense_logo

I lørdags var der uddeling af Best Of Odense priserne og i kategorien ”Bedste kulturoplevelse” var Odense International Film Festival – OFF – nomineret. Det var helt ærligt super flot at være nået dertil, især når man så på de andre nominerede. Et virkelig stærkt felt. Tinderbox løb med sejren – stort tillykke til dem og Læs mere »


OFF til Julegalla

malenenelting_7572_bwred

OFF er en del af Kulturmaskinen, og vi deltager derfor naturligvis i det årlige velgørenhedshow: Kulturmaskinens Julegalla – en tradition med hjertet på rette sted Igen i år bliver showet et overflødighedshorn af hæsblæsende teatersport, lårklaskende comedy, svedige rytmer, sang, dans og også en enkelt OFF-film. Aftenens værter er festivalleder Birgitte Weinberger og entertainer Morten Givskud, Læs mere »


Kortfilm på Cafe biografen 21. november

millionnaires-1

Odense International Film Festival viser filmperler med fokus på de nære (svære) relationer Mandag d. 21. november kl. 19 – billetter 40 kr. på www.cafebio.dk   Filmelskere fra både ind- og udland møder talrige op til Odense International Film Festival hvert eneste år, og i år er igen undtagelse. Nyt er det til gengæld, at Læs mere »