Billetter til KickOFF er revet væk

_DSC3480

Billetterne til KickOFF nåede ikke en gang at være til salg en dag, før de alle var væk. Det er den 29. august kl. 20.00 at Odense International Film Festival lukker dørene op for for 31. gang på 41 år! Og det kommer ikke til at gå stille for sig. Der er lagt i ovnen Læs mere »


OFF16-kataloget er online

Malene_Nelting-0445

  Det længeventede OFF16-katalog er nu på gaden, så hvis du ikke sidder med det trykte magasin i hænderne, kan du læse det her.   Vi har sammensat et program med alt det bedste til jer. Læs om de udvalgte film i konkurrenceprogrammet, om Poul Nesgaards fokus; Kunstens kritiske stemme og ikke mindst om den Læs mere »


De nominerede til Robert Prisen for ‘Årets kortfilm: Fiktion’ skal findes på OFF

_DSC4510

Det er med stolthed, at Danmarks Film Akademi løfter sløret for de 10 shortlistede kortfilm, der er med i opløbet om at blive nomineret til Robert Prisen 2017 for Årets Kortfilm: Fiktion. For andet år fortsætter Filmakademiet og Odense International Film Festival samarbejdet om at skabe større opmærksomhed om det fabelagtige vækstgrundlag for dansk film, Læs mere »


Film under åben himmel til OFF16

_DSC3209

OFF har bestilt godt vejr, når vi viser fire fantastiske film under åben himmel tirsdag, onsdag, fredag og lørdag i uge 35.   Vi blænder op for både nye og gamle film på det store lærred på Amfiscenen på Brandts Klædefabrik kl. 21 med åben adgang. Ta’ tæppet under armen, pak picnickurven og glæd dig Læs mere »


En OFF-dag i de fynske biografer

En OFF-dag billedforslag (4)

FILM FOR ALLE i Kerteminde, Assens, Faaborg-Midtfyn, Nordfyn, Nyborg, og Svendborg bum!   Igen i år bevæger Odense International Film Festival og Kulturregion Fyn sig ud over den Odenseanske grænse og ud på Fyn med en OFF-dag. D. 1. september, midt i festivalugen, livestreamer vi fra Cafe Biografen i Odense ud til biografer i seks Læs mere »


OFF16 kataloget på gaden 11. august

Malene_Nelting-0428

OFF inviterer til Katalog-komsammen torsdag d. 11. august kl. 15-18 i Farvergården   Mandag d. 29. august skydes årets fest(ival) – OFF16 – officielt i gang, men OFF lader aldrig en anledning til at invitere gæster gå uagtet forbi. Torsdag d. 11. august byder vi derfor velkommen til Katalog-komsammen i anledning af, at årets længeventede Læs mere »


Fire odenseanske spisesteder klar til takeOFF

Kong Volmer 5

Ta’ med på jordomrejse med mad og film under OFF16 i uge 35   OFF byder rigtig hjertelig velkommen om bord. Vi beder jer spænde sikkerhedsbæltet (lidt ud) og tage med OFF16 på gastronomisk charterrejse jorden rundt. I samarbejde med fire odenseanske restauranter byder vi velkommen til oplevelser med mad og film i fokus, og Læs mere »


Vi oplever overvældende interesse

_DSC8076

Over 3000 børn og unge har sikret sig plads til OFFs filmoplevelser i uge 35   Odense International Film Festival løber af stablen fra mandag d. 29. august til søndag d. 4. september, og der er noget på programmet for ALLE, herunder en række stærke og fantasifulde tilbud til børn og unge – workshops, foredrag Læs mere »


Spiludviklere konkurrerer live under OFF16

_MG_9149

OFF vil med et helt nyt koncept, PLAYOFF, sætte fokus på krydsfeltet mellem film og spil med en række spændende aktiviteter. Igennem talks, filmvisninger, workshops og debatter sætter vi fokus på det store overlap mellem de to kunstformer og forsøger på fineste vis, at få brancherne til at krydsbestøve hinanden. Allerede nu præsenterer vi stolt to Læs mere »


Pitch-konkurrence med vokseværk!

_DSC2929

For 7. år i træk afholder Danske Dramatikere og Danske Filminstruktører den populære pitch-konkurrence ”Pitch Me Baby” i samarbejde med Odense International Film Festival. Konkurrencen finder sted torsdag d. 1. september under OFF16. ”Pitch Me Baby” er en åben pitch-konkurrence, hvor otte udvalgte deltagere hver får 5 minutter til at pitche deres idé til en Læs mere »