Film For Alle tager vinderfilm fra OFF16 med rundt på hele øen

ole-risbjerg-pedersen_dsc9243

Prisvindende kortfilm til det fynske folk Lene Høsthaab, formand for Kulturregion Fyn, glæder sig over at kunne tilbyde kortfilm af høj kvalitet til en bred skare af fynboer: OFF er Danmarks internationale korfilmfestival, der hvert år hylder film i det korte format, kunst og kreativitet i uge 35 i Odense. I fjord modtog OFF mere Læs mere »


Zombierne kommer og OFF er med

Zombiehagen I

OFF elsker gys og gru, og når Odenses første Zombie Festival finder sted, har OFF fået lov til at lege med! Kom og se den fantastiske danske zombie-kortfilm “Zombiehagen”, som blev vist under OFF15. Instruktøren, Jonas Ussing, kommer og introducerer filmen. Det foregår lørdag d. 25 marts kl. 22:00 på Odense Musikbibliotek. Inden visningen af Læs mere »


Music Days.. også med film!

Leonard-Cohen-Frankfurt-bw-1976-billboard-1548

Lige om lidt åbner dørene til Music Days i Odenses nye kulturhus, ODEON, og OFF står klar med film på programmet. I samarbejde med Music Days viser vi musikfilm om nogle af verdens største kunstnere. Få et indblik i kunstnernes hverdag med koncerter, presse, indspilninger – og masser af musik. Oplev ”Rocket Brothers” om Kashmir, Læs mere »


Stor stigning i antallet af indsendte kortfilm til OFF

liv-kastrup_DSC_6252

Danmarks internationale kortfilmfestival har åbnet for tilmelding af film til OFF17 OFF – Odense International Film Festival – har åbnet for tilmelding af kortfilm med henblik på optagelse i festivalens konkurrencer. OFF17 løber af stablen fra 28. august til 3. september, og vil igen i år gøre sit ypperste for at skabe en uge med Læs mere »


OFF modtager stor støtte fra Fionia Fond

Fionia

Den 21. februar overrakte Fionia Fond ved en mindre ceremoni 100.000 kr. til Odense International Film Festival. Dette er en fantastisk støtte, som gør, at vi kan videreføre udviklingen festivalen, og opretholde det høje niveau, vi hidtil har leveret. Midlerne går til Fionias Samtalesaloner med varme fortællinger om brændende passioner fra kunstneriske ildsjæle med noget på hjertet. Læs mere »


Vil du være frivillig til OFF17

frivilligbillede-2016

Har du lyst til at blive en del af vores fantastiske hold af frivillige? Er du mellem 18 og 100 år og med på den værste! Så har du nu muligheden for at opleve filmens magiske verden, både foran og bagved det store lærred, og samtidig blive en del af et fantastisk team. Du kan Læs mere »


Kortfilm på Cafe biografen med OFF: Animerede afgangsfilm

Stellar_Still_4_LR_web

Tegnefilm er ikke kun for børn. Slet ikke faktisk. På OFF har vi vidst det længe, for da festivalen blev afviklet for første gang i 1975, viste vi udelukkende animationsfilm, og den dag i dag står de animerede kortfilm vores hjerte nær. Vi glæder os derfor til at se, hvad der rører sig lige nu, Læs mere »


Kom med OFF til Oscar Night på Cafe biografen

144378_54_news_hub_132474_656x500

Odense International Film Festival byder i samarbejde med Cafe biografen velkommen til årets Oscar Galla i hjertet af Odense! Vi ruller den røde løber ud, klæder os fint på og glæder os til en aften hvor vores fælles kærlighed til film er i højsædet. DU er så meget inviteret! Vi byder på bobler, lækre snacks, Læs mere »


Danmarks Film Akademi og OFF fælles om at fremme dansk kortfilm

Ole Risbjerg Pedersen_DSC9099

Når Robert-prisen til bedste danske kortfilm uddeles 5. feburar i København, udråbes vinderen blandt de fem kortfilm, der blev fundet og nomineret sidste år under hele Danmarks kortfilmfestival, OFF16, i Odense.   Danmarks Film Akademi og Odense International Film Festival er gået sammen om at skabe større opmærksomhed omkring dansk kortfilm. Danmark har en lang Læs mere »


Film For Alle sender Arvingerne og FilmFyn på tur

ole-risbjerg-pedersen_dsc7448

Onsdag den 25. januar i KinoVino, Nyborg Lørdag den 28. januar i Glamsbjerg Biograf   Anden sæson af DR’s succes-serie Arvingerne blev det mest sete tv-program i Danmark i 2015 med over 1,5 millioner seere. I forbindelse med tredje sæson, som havde præmiere 1. januar, har Film For Alle inviteret FilmFyn på tur sammen med Læs mere »