Vinderfilm vol. 2 på Cafe biografen 24. oktober

wyhtb3

Vinderfilm II – se et spændende og gribende udpluk af vinderfilm fra Danmarks internationale kortfilmfestival: OFF Mandag d. 24. oktober kl. 19 på Cafe biografen – 40 kr. Køb billet her Nåede du ikke at få en plads til det udsolgte arrangement med ’Vinderfilm I’, eller vil du gerne se de resterende vinderfilm, så skynd Læs mere »


Harry Potter maraton for 3. år i træk

harry_potter_wallpaper_by_maxoooow-d33x07u

GryffindOFF er stedet hvor magi og film mødes til årets Harry Potter Maraton. I anledningen af den årlige Harry Potter Festival i Odense holder Odense Film Festival, i samarbejde med Odense Centralbibliotek, et vaskeægte Harry Potter Maraton i ‘The Great Hall’, ligesom sidste år i GryffindOFF. Vi slår dørene op kl. 9.30 og slutter kl. ca. Læs mere »


Vinderfilm på Cafe biografen 27. september

photo-1-screen_shot_2015-03-27_at_6-36-20_pm

Se eller gense et spædende udpluk af vinderfilm fra årets kortfilmfestival i Odense Tirsdag d. 27. september kl. 19 på Cafe biografen – 40 kr.   Køb billet her   Odense International Film Festival – OFF – blev vanen tro afholdt i uge 35. Over 2000 kortfilm søgte om optagelse i årets konkurrenceprogram hvoraf 104 Læs mere »


Filmakademi til Odenses gymnasieelever i støbeskeen

stemning

Leder af Odense International Filmfestival, Birgitte Weinberger, vil hjælpe Odense Studentereksamen med at stable et filmakademi på benene, hvor de odenseanske gymnasieelever kan dyrke deres interesse og talent for filmkunsten.   Da Odense International Film Festival – OFF17 – løb af stablen i uge 35, deltog mediefagsklasser fra Odense Studentereksamen i filmgallaarrangementet ”Kortfilm og OS” Læs mere »


And the winners are…

OFF Awards 2016 Foto Michael Svenningsen

Sikke en festival, sikke en fest! I går kulminerede det hele i en pragtfuld prisoverrækkelse hvor en masse fantastiske film blev hyldet til den helt store guldmedalje. Her er den fulde liste af vinderfilm og nominerede: Audience Award Nominerede: ‘Ztripes’ Amalie Næsby – ‘Sia’ Annika Berg – ‘Mukwano’ Cecilie Mcnair Vinder: ‘Ztripes’ Amalie Næsby Pitch Læs mere »


Billetter til KickOFF er revet væk

_DSC3480

Billetterne til KickOFF nåede ikke en gang at være til salg en dag, før de alle var væk. Det er den 29. august kl. 20.00 at Odense International Film Festival lukker dørene op for for 31. gang på 41 år! Og det kommer ikke til at gå stille for sig. Der er lagt i ovnen Læs mere »


OFF16-kataloget er online

Malene_Nelting-0445

  Det længeventede OFF16-katalog er nu på gaden, så hvis du ikke sidder med det trykte magasin i hænderne, kan du læse det her.   Vi har sammensat et program med alt det bedste til jer. Læs om de udvalgte film i konkurrenceprogrammet, om Poul Nesgaards fokus; Kunstens kritiske stemme og ikke mindst om den Læs mere »


De nominerede til Robert Prisen for ‘Årets kortfilm: Fiktion’ skal findes på OFF

_DSC4510

Det er med stolthed, at Danmarks Film Akademi løfter sløret for de 10 shortlistede kortfilm, der er med i opløbet om at blive nomineret til Robert Prisen 2017 for Årets Kortfilm: Fiktion. For andet år fortsætter Filmakademiet og Odense International Film Festival samarbejdet om at skabe større opmærksomhed om det fabelagtige vækstgrundlag for dansk film, Læs mere »


Film under åben himmel til OFF16

_DSC3209

OFF har bestilt godt vejr, når vi viser fire fantastiske film under åben himmel tirsdag, onsdag, fredag og lørdag i uge 35.   Vi blænder op for både nye og gamle film på det store lærred på Amfiscenen på Brandts Klædefabrik kl. 21 med åben adgang. Ta’ tæppet under armen, pak picnickurven og glæd dig Læs mere »


En OFF-dag i de fynske biografer

En OFF-dag billedforslag (4)

FILM FOR ALLE i Kerteminde, Assens, Faaborg-Midtfyn, Nordfyn, Nyborg, og Svendborg bum!   Igen i år bevæger Odense International Film Festival og Kulturregion Fyn sig ud over den Odenseanske grænse og ud på Fyn med en OFF-dag. D. 1. september, midt i festivalugen, livestreamer vi fra Cafe Biografen i Odense ud til biografer i seks Læs mere »