Fire odenseanske spisesteder klar til takeOFF

Kong Volmer 5

Ta’ med på jordomrejse med mad og film under OFF16 i uge 35   OFF byder rigtig hjertelig velkommen om bord. Vi beder jer spænde sikkerhedsbæltet (lidt ud) og tage med OFF16 på gastronomisk charterrejse jorden rundt. I samarbejde med fire odenseanske restauranter byder vi velkommen til oplevelser med mad og film i fokus, og Læs mere »


Vi oplever overvældende interesse

_DSC8076

Over 3000 børn og unge har sikret sig plads til OFFs filmoplevelser i uge 35   Odense International Film Festival løber af stablen fra mandag d. 29. august til søndag d. 4. september, og der er noget på programmet for ALLE, herunder en række stærke og fantasifulde tilbud til børn og unge – workshops, foredrag Læs mere »


Spiludviklere konkurrerer live under OFF16

_MG_9149

OFF vil med et helt nyt koncept, PLAYOFF, sætte fokus på krydsfeltet mellem film og spil med en række spændende aktiviteter. Igennem talks, filmvisninger, workshops og debatter sætter vi fokus på det store overlap mellem de to kunstformer og forsøger på fineste vis, at få brancherne til at krydsbestøve hinanden. Allerede nu præsenterer vi stolt to Læs mere »


Pitch-konkurrence med vokseværk!

_DSC2929

For 7. år i træk afholder Danske Dramatikere og Danske Filminstruktører den populære pitch-konkurrence ”Pitch Me Baby” i samarbejde med Odense International Film Festival. Konkurrencen finder sted torsdag d. 1. september under OFF16. ”Pitch Me Baby” er en åben pitch-konkurrence, hvor otte udvalgte deltagere hver får 5 minutter til at pitche deres idé til en Læs mere »


Kom med helt ind i maskinrummet

k's favorit

Pindle Odense og OFF inviterer hermed Pindles læsere til et gratis særarrangement, hvor man får et unikt indblik i forberedelserne til kortfilmfestivalen Om få måneder løber OFF16 af stablen, og lige nu er forberedelserne til festivalen på sit højeste. Pindle Odense inviterer derfor i samarbejde med OFF magasinets læsere med helt ind i kulissen. Tirsdag den Læs mere »


Gratis film og workshops til børn og unge

_DSC2489

Odense International Film Festival er stolte over igen at kunne præsentere et stærkt og fantasifyldt tilbud til børn og unge under festivalen i uge 35 (29. august til 4. september) Fra morgen til aften har OFF sørget for film, filmpakker, foredrag og workshops til forskellige alderstrin Der vises alt fra herlige animationer til stærke fiktionsfilm, som Læs mere »


OFF præsenterer selektionen til OFF16

Tillykke til alle de udvalgte film til OFF16-konkurrenceprogrammet.   Main Competition Danish Competition Animation Competition Film tiltle X     0068 Sniper’s Nest X 16.03   X   3 Fractures X 9 days – From my window in Aleppo     X A Coat Made Dark X America X     Another City X Apolo81 Læs mere »


Poul Nesgaard er årets programprofil på OFF16

IMG_7497

Med stolthed præsenterer Odense International Film Festival Poul Nesgaard som manden, der i 2016 tegner festivalens kunstneriske profil OFF samarbejder hvert år med en stor filmpersonlighed i rollen som kunstnerisk profil. Denne gang er det en af filmbranchens mest erfarne skikkelser, tidligere rektor for Den Danske Filmskole Poul Nesgaard, der bringer sit varme, nysgerrige og Læs mere »


Kortfilm og kaffe på Tinderbox

_DSC9092

På festivalpladsen bliver der indrettet en kaffebar, hvor man sammen med en god kop kaffe kan se kortfilm. Udbuddet af film bliver tilpasset, så det passer ind i festivalkonceptet – det bliver sjovt, let tilgængeligt og kortfilm på omkring ti minutter.   Vi synes, det er oplagt at samarbejde med en spændende lokal aktør, og Læs mere »


FILMEN TAGER ORDET med Michael Noer og Ghita Nørby

NøgleHusSpejl Nørby og Noer presse (foto Christian Geisnæs) hentet

Det er med stolthed at FILM FOR ALLE igen kommer rundt på Fyn og inviterer til stor filmoplevelse. Denne gang i selskab med instruktør Michael Noer, skuespiller Ghita Nørby og filmen Nøgle Hus Spejl. Michael Noer er et af dansk films største instruktørtalenter og et kendt ansigt hos OFF. Udover at han har været jurymedlem Læs mere »