OFF modtager stor støtte fra Fionia Fond

Fionia

Den 21. februar overrakte Fionia Fond ved en mindre ceremoni 100.000 kr. til Odense International Film Festival. Dette er en fantastisk støtte, som gør, at vi kan videreføre udviklingen festivalen, og opretholde det høje niveau, vi hidtil har leveret. Midlerne går til Fionias Samtalesaloner med varme fortællinger om brændende passioner fra kunstneriske ildsjæle med noget på hjertet. Læs mere »


Vil du være frivillig til OFF17

frivilligbillede-2016

Har du lyst til at blive en del af vores fantastiske hold af frivillige? Er du mellem 18 og 100 år og med på den værste! Så har du nu muligheden for at opleve filmens magiske verden, både foran og bagved det store lærred, og samtidig blive en del af et fantastisk team. Du kan Læs mere »


Kortfilm på Cafe biografen med OFF: Animerede afgangsfilm

Stellar_Still_4_LR_web

Tegnefilm er ikke kun for børn. Slet ikke faktisk. På OFF har vi vidst det længe, for da festivalen blev afviklet for første gang i 1975, viste vi udelukkende animationsfilm, og den dag i dag står de animerede kortfilm vores hjerte nær. Vi glæder os derfor til at se, hvad der rører sig lige nu, Læs mere »


Kom med OFF til Oscar Night på Cafe biografen

144378_54_news_hub_132474_656x500

Odense International Film Festival byder i samarbejde med Cafe biografen velkommen til årets Oscar Galla i hjertet af Odense! Vi ruller den røde løber ud, klæder os fint på og glæder os til en aften hvor vores fælles kærlighed til film er i højsædet. DU er så meget inviteret! Vi byder på bobler, lækre snacks, Læs mere »


Danmarks Film Akademi og OFF fælles om at fremme dansk kortfilm

Ole Risbjerg Pedersen_DSC9099

Når Robert-prisen til bedste danske kortfilm uddeles 5. feburar i København, udråbes vinderen blandt de fem kortfilm, der blev fundet og nomineret sidste år under hele Danmarks kortfilmfestival, OFF16, i Odense.   Danmarks Film Akademi og Odense International Film Festival er gået sammen om at skabe større opmærksomhed omkring dansk kortfilm. Danmark har en lang Læs mere »


Film For Alle sender Arvingerne og FilmFyn på tur

ole-risbjerg-pedersen_dsc7448

Onsdag den 25. januar i KinoVino, Nyborg Lørdag den 28. januar i Glamsbjerg Biograf   Anden sæson af DR’s succes-serie Arvingerne blev det mest sete tv-program i Danmark i 2015 med over 1,5 millioner seere. I forbindelse med tredje sæson, som havde præmiere 1. januar, har Film For Alle inviteret FilmFyn på tur sammen med Læs mere »


OFF17 er åben for filmtilmeldinger

liv-kastrup_dsc_6237

Skal din film vises på OFF17?? Tilmeld den allerede nu til Early Bird-pris via Filmfreeway Klik her for at læse mere om tilmeldingsproceduren


Odense-samarbejde rejser filmakademi for unge

ole-risbjerg-pedersen_dsc8006

I foråret 2017 går Odense Studentereksamen, Odense International Film Festival og Odense Filmværksted i luften med nyt akademi, hvor elever fra Odenses fire almene gymnasier sammen skal lære om “den gode fortælling” gennem kortfilm. Farvergården i centrum danner rammerne, og ‘den gode fortælling’ bliver omdrejningspunktet, når OS Kortfilmsakademiet foldes ud. I går eftermiddag introducerede Birgitte Weinberger, leder Læs mere »


Kortfilm på Cafe biografen med OFF: Kvinder og (kort)film

fridas-foerste-gang

Kvinder og (kort)film – Samtale med instruktør Charlotte Sachs Bostrup OFF skyder det nye år i gang med tre stærke kortfilm på det store lærred, efterfulgt af et fokus på kvinders position foran og bag kameraet. Om ligelighed og mangfoldighed og om vanetænkning, og de blinde vinkler der bevirker, at vi foretager en lang række Læs mere »