10 dage til deadline for tilmelding af film til OFF18!

Så er der kun 10 dage tilbage til at tilmelding af kortfilm med henblik på optagelse i festivalens konkurrencer i 2018. OFF18 løber af stablen fra 27. august til 2. september, og vil igen i år gøre sit ypperste for at skabe en uge med film, fest og fordybelse og selvfølgelig kortfilm og kærlighed i verdensklasse!

Med kun 10 dage tilbage til deadline for indsendelse af kortfilm, kan OFF konstatere en stor stigning i interessen for festivalen. Over 2200 kortfilm fra hele verden har allerede fundet vej til Odense, hvilket er flere film end sidste år ved samme tid. Der er kommet bidrag fra over 80 forskellige lande, og festivalen forventer at komme et godt stykke over sidste års antal af tilmeldte film, der landende på ca. 2500.

I år har vi tilføjet en ny konkurrence til festivalens allerede eksisterende kategorier, det bliver for den korte dokumentar med to nye priser: Prisen for Best Documentary Short og The Soapbox Award. Læs også Den korte dokumentar får sin egen plads på OFF

Festivalleder Birgitte Weinberger udtaler:

”Vi glæder os rigtig meget til at se, de nyeste tendenser inden for kortfilm. Det er så vildt imponerende og inspirerende at se, hvad der rører sig i filmverdenen og i verden i det hele taget lige nu, fortalt igennem det korte filmformat. Det er rørende, overvældende og meget inspirerende at opleve den blomstrende kreativitet og store fortællelyst, vi smager på i kortfilmen. De mange indsendte film giver os de optimale forudsætninger for at finde de særlige og sublime film til vores publikum, der efterhånden er forvente til et højt niveau inden for kortfilmskunst. Så selvom uge 35 synes langt væk lige nu, kan man godt begynde at glæde sig.”

Husk sidste frist for tilmelding 1. april 2018.  

OFF modtager kortfilm på maks. 30 minutter i alle genre. Filmen skal være færdiggjort i 2017 eller 2018. Læs specifikationer og tilmeld din film via filmfreeway.com. Alle korrekt tilmeldte film vil få besked om udfaldet af udvælgelsen i slutningen af maj.
Yderligere info, tryk her.